Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]SPECJALNE podarunki

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Zamierzałem kupić Typ62.. ale jak zobaczyłem, że jest praktycznie w takiej samej cenie co KW-5.

( Kw-5 dużo więcej zarabia.. ) TO tak się zastanawiam.. co lepiej kupić.

Co powiecie o KW-5-ce ?? Mobilność/Pancerz/Działo/ZABAWA Z GRY

LECJA LAJKI !!

POZDRAWIAM!!

x

Opublikowano

Ogarnięte KW-5 dużo zdziała. Niestety, jeżeli chodzi o pancerz ogólnie ma dobry, tylko jest kanciakiem. Wszystko wchodzi w przedni "kubeł", ale czołg jest w stanie pochłonąć sporo strzałów za 0. Ma dosyć mocne działa i co jest sporą zaletą, szybkostrzelne. Jeżeli chodzi prędkośći, jak na czołg VIII tieru daje rade (40km/h) tylko z obrotem jest już troszke gorzej (18st.obrót i 21st wieża). Ogólnie czołg warty uwagi, dobrze wykorzsytany może być ładną maszynką do kasy !

Opublikowano

Jak up, jedyne co mogę od siebie dodać, to często bardziej opłaca się stawać bokiem do 5-7 tierów, bo mają większe trudności z przebiciem niż od przodu z tym kubłem ;)

Żeby nie było, że mówię, a nie mam to od razu rozwieje wszelkie wątpliwości MAM TEN CZOŁG

Opublikowano

Typ62 zarabia znacznie mniej w porównaniu do KW-5.

Właśnie o to chodzi.. a kosztują tyle samo.

-=-

Bdw. Ja mam już superpers-a, to potrzebny mi drugi taki muł ?? Ile on zarabia ?? KW-5

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...