Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Gragas vs Pantheon

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam dylemat. Mam runki pod AP, ogólnie bardzo lubie postacie AP i chciałbym kupić sobie Gragas'a, albo Pantheona żeby też mieć jakieś postacie AD. Runek pod AD na razie nie mam skończonych na topa mam tylko udyra. Co będzie lepsze? Jeszcze mnie BRAND zastanawiał, ale hmm... no sam nie wiem, prosze o rade.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Brand , bardzo dobry , duży DMG z W .

Pantheon , duży dmg z Q , wbicie się z w , farma z e , Ulti dobre do dobijania . Ogólnie jak się nafeedujesz , to pantheon to pocisk nie do rozwalenia .

Gragasa nie polecam .

Opublikowano

Fizz, Brand , Ryze, Lux <- Mid

Riven, Renekton, Wukong, Olaf <- Top

MF, Ciatlyn, Ezreal , Ashe <- Bot

Rengar , Xin , Jarvan <- Jungle

Sona, Taric, Leona ,Tresh <- Support

Opublikowano

Pantheon jako ad jest op. Jego bloki są dobre i dają duzą przewagę nad przeciwnikiem. Q można ładnie spamować i do tego ma duży damage. Dobry doskok ze stunem i op damage z e. Jest dobrą postacią, też dobrze tankowatą. W early jak i late robi sieke. Na solotopera/jungle jest dobry. Polecam :)

2ufgk6u.png

Opublikowano

Brand = mega burst

Gragas = Mega survi (wdupisz jedną beczkę = nie zabijesz sam typa)

Pantheon = nie masz runek a masz 30 lvl nie kupuj.

Opublikowano

Grałem nim i też uważam że jest bardzo dobry, survi i wogóle, ale dawajcie dalsze propozycji postaci na TOP'a bo na mida wsumie już mam dużo i gragasa kupie później ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...