Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy prv server

OnlyPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exp - 20x

Drop - 100x

here is the main site : http://www.mydk2.com/

you need original dekaron game installed , and then get the patch Patch

and copy-paste the patch over the dekaron game , then start the game with *.bat thingy. NO LAG , less than 500 ms for me , in europe

working dungeons , deadfront , all skills work. Enjoy.

--------------------------------------------------------------------------------------

Może mi ktos zrobic konto na tym servie tutaj moje dane

Zróbcie konto na email : [email protected]

passy i id napiszcie mi na pm

Zgóry THX

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

Opublikowano

Ja próbuje ale ciongle mi błond wyskakuje po 1 godzinie prób juz mi sie nie chcialo

sygmaras%20(10).jpgsygmaras%20(13).jpg

2622il8.jpg19775.gif

20073.jpg19977.jpg

Opublikowano

Ponoć trzeba się najpierw zarejestrować na forum u nich.

Proszę zainstalujcie mozillę bo nie mogę patrzeć na błędy, a później przez to mam szmatę z Polaka xD i historii.

Opublikowano

doświadczenie - 20x

Drop - 100x

Oto moja strona : http://www.mydk2.com/

Potrzebujesz zainstalowanego orginalnego dekarona , i pozniej zainstaluj patcha ze strony

Skopiuj wszystko do folderu dekarona , Wtedy włoncz gre z *.bat thingy. BEZ LAGOW, mniej niz 500 dla mnie , w europie działaja

działa dungeons , deadfront , Wszystkie skille działaja . Zycze zabawy.

A seryjnie uzywajcie jakiegos słownika lub mozzilli... bo wczoraj dostałem prze to 2 | >< |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wiec... z tego co sie doczytalem na tym forum to najpierw tzeba miec konto na forum i szukalem szukalem i znalazlem

Tłumaczenie: chińsku (wykryto automatycznie) » angielski

Account registration process game!

To sign up for the game account of the audience, first registered forum members, pending review by, and then the "Short Message Forum" to "Diablo unlimited" owner, is himself. Content for the following four samples: 4 V1 T n4 b A7 c 'N / (

5 m9 C c 'd * a6 y1 @ (Z

1. Games account <<shall not be less than the median 6>>

2. Games password <<6 shall not be less than the median, and the game may not be the same account>>

& M4 l9 e A-c. d5 I "h

3. Question <<not less than 4 digits. And the game may not be the same password>> 5 N) o2 Y4 u3 c3] "u

4. Password prompt <<not less than 4 digits. And the question may not be as>>

Question and suggested that the password is on the future to change the password key to the game, so please do not casually fight, have to bear in mind 1 x0 o ^ $ I: X6 n5]; R5 R

To change your password go to the game http://www.mydk2.com/ changes! D $ F5 W "\ / r; S X. b

8 d: w) w% e% ~ 9 Y5 f4 v0 r% u

~ ~ Forum account opening and account for the game all the time for one to two hours, please be patient!

przetlumaczylem nie zbyt duzo z tego rozumiem ale wydaje mi sie ze trzeba napisac pm'a do moderatora zeby zrobil konto jezeli ktos uwaza inaczej niech sie ze mna tym podzieli^^

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ta a ja mam chyba najleprza jazde... po zainstalowaniu patcha do gry na servie TZ2moons probuje zagrac na innym priv servie i wyskakuje conection i tak juz zostaje. najleprze jest to ze mam kilka patchy do roznych servow ale zaden nie dziala. POMOZCIE co mam zrobic zeby znow grac na servie 10x. jesli chodzi o rzeczy takie jak przeinstaluj gre czy sprobuj na dekaronie czy na 2moons to juz wszystko robilem. prosze o jakies pomysly. wydaje mi sie ze ten patch do servera tz mi jakis syf zostawil i przez to mi sie nie laczy z innymi servami

• Dodaj nową pozycję...