Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Borderlands i skype

MatiK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedy kupiłem Borderlands i włączyłem pierwszy raz dźwięk był w głośnikach zamiast w słuchawkach. Naprawiłem to zmieniając jedną linijke w Moje Dokumenty/My Games/Borderlands/WillowGame/config/WillowEngine "bHasVoiceEnabled=true" na "bHasVoiceEnabled=FALSE" i było ok. Jednak kiedy chciałem zagrac z kolegą, włączając skype, a następnie grę, kolegę słyszałem w słuchawkach, a grę w głośnikach. Chciałbym, żeby dźwięk z gry był również w słuchawkach, dlatego proszę Was o pomoc.

Opublikowano

Nie wiem czy odpowiedni sterownik, bo w trakcie instalacji pojawia mi się błąd: http://imageshack.us/photo/my-images/20/problemykt.png/ Moje karty dźwiękowe to http://imageshack.us/photo/my-images/5/kartydwikowe.png/ Podałbyś mi poprawną stronę ze sterownikiem? Ja jestem cienki w te klocki. o.O

Powinieneś mieć w te "kontrola dźwięku gier i wideo" 6 takich ikonek.Co do instalacji to coś źle musisz instalować tutaj pobranie nic nie da ponieważ te co masz na płycie a te co z internetu to te same.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Gram na laptopie i w zakupie nie miałem płytki ze sterownikami. Od początku miałem te 2 ikonki.

Ok, wszystko jest już cacy. Zrestartowałem komputer, on coś zaktualizował i wszystko śmiga. Dzięki wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...