Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Spolszczenie ANG i POL

BosskiRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was prośbę, niedawno spalił mi się dysk, teraz mam nowy i ściągnąłem już bf3. Problem ze spolszczenie polega na tym, że pliki

GDYVh.png

i

rn878.png

na początku pobierają mi się normalnie po 1 mb lecz potem tak przy 30% prędkość maleje do 400 bitów na sekundę, więc pobieranie przy takiej prędkości wynosi około tydzień.. Ma ktoś może te pliki żeby wrzucić np na speedyshare, albo inny link? Za fatygę polecą + :)

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

Chcesz "spolszczenie ang i pol "

Spolszczenie sama nazwa mówi że jest to program który ma zmienić język gry na polski .

ja-pierdole-co-za-debil.jpeg

kto to mówi ;>

@topic

to co wrzuci mi ktoś te pliczki na download, albo linka da? ew może być jakiś program do samego menu i napisów bo dubbing nie jest mi do szczęścia koniecznie potrzebny

Lubie To

fw821y.png

Opublikowano

www.cjs.cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html Masz, mam nadzieje ,ze pomoglem. Tam masz torrenta. Chyba nie trzeba przetkumaczac :-)

Opublikowano

www.cjs.cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html Masz, mam nadzieje ,ze pomoglem. Tam masz torrenta. Chyba nie trzeba przetkumaczac :-)

dodaj link w kodzie bo nie weim czy zle przepisuje czy link nie działa?

Lubie To

fw821y.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...