Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Rei - WarZ ESP Overlay Hack [War] v0.7.5

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364743412-U173186.png

Rei - WarZ ESP Overlay Hack [War] v0.7.5
1364743454-U173186.png
Windows 7

1364749225-U173186.png

Pliki wrzucamy do folderu z grą, gdy wejdziemy już na serwer w warz klikamy na Rei.exe prawym i uruchamiamy jako administraotr

1364743445-U173186.png
Tu nowy ss. Nie było graczy więc zrobiłem taki :D

74962725959073661485.png

Tutaj stare ss z poprzednich wersji

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Czy po tym nowym update nie będzie bana, za granie na tym cheacie?

Cheat jest na najnowszą wersję

// Dodałem nowy ss :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

a mam pytanie ostatnie, czym sie szybko wyłącza hacka? jest jakis skrótk lawiszowy od tego? Bo strasznie mi laguje jak go używam, zależy mi tylko na tym żęby zobaczyć czy w pobliżu są wrogowie i itemki i jak już to obadam to zebym mógł szybko wyłączyć

Opublikowano

Nie ma takiego hacka na respienie sobie broni i nie będzie . W tej zakładce może znajdować się np. No spread , No recoil czy też nawet Aimbot ale w większości cheatów jest oddzielna zakładka

Czy hack działa na 100%? I czy można w nim respić bronie itp ? Bo widzę napis Weapons o co chodzi ? I czy jest wykrywalny bo ja nie chce używać wh itd.

Opublikowano

a mam pytanie ostatnie, czym sie szybko wyłącza hacka? jest jakis skrótk lawiszowy od tego? Bo strasznie mi laguje jak go używam, zależy mi tylko na tym żęby zobaczyć czy w pobliżu są wrogowie i itemki i jak już to obadam to zebym mógł szybko wyłączyć

Spróbuj Insert albo Home

Czy hack działa na 100%? I czy można w nim respić bronie itp ? Bo widzę napis Weapons o co chodzi ? I czy jest wykrywalny bo ja nie chce używać wh itd.

Działa na 100%. Nie ma cheata który umożliwia spawn broni, teleportacje, nieśmiertelność itp.

Opublikowano

Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...