Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zniszczenia.

Kubica/Zigies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem. Jak włączyć taką opcje aby np. telewizory się niszczyły, kompy spadały z biurek. U mnie wszystko jest nie zniszczalne prócz samochodów a chciałbym to wyłączyć. Pomocy !.

Opublikowano

Boże nie oto mi chodzi. Chodzi mi o to że jak np uderzymy nożem w telewizor to on się niszczy. A u mnie tak jest że właśnie to jest nie zniszczalne

Opublikowano

Dzieje się tak po dołączeniu do serwera, czy po jego stworzeniu? Mało prawdopodobne, że chodzi tu o coś innego, niż zmiany w CFG lub gra na dodatkowych mapach. Jak mniemam to odbywa się po stronie serwera, ale dla pewności usuń aktualny plik konfiguracyjny.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Usunąłem i nic. Wykasowałem wszystkie mody z listy i to samo. Pytałem się innych i oni mają włączone zniszczenia a ja nie czyli odpada wina serwera. Proszę o pomoc bo to jest dobijające.

Opublikowano

Ja miałem zniszczenia telewizorów itd. i mam stary config jak chcesz to mogę ci go podesłać.

Aktualnie pobrałem config z internetu i nie mam takich zniszczeń. I ogólnie to nie rozumiem twojego problemu, przecież po co ci niszczenie telewizorów czy zrzucanie komputerów. Zawsze to dodaje trochę fps, no chyba że masz jakiś super mega hiper komputer.

Opublikowano

To chcesz mój stary config? Mogę zrobić edita i wrzucić tu link, albo jak się boisz to skopiuję ci w kodzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...