Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z avastem i MC

fuuuckingadmins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż mam sprawę, bo boje się, że to przejdzie dalej do głębi mojego komputera.

Chodzi o to, iż wszedłem 2dni temu na komputer i wyskoczył mi błąd o treści

[AvastSVC.exe ]

the exception unknown software exception (tutaj sa liczby typu 002tf921) occurred in the application at location (tu tez sa liczby typu (00sa0z941)

Nie mogę uruchomić AVASTa, bo mi wyskakuje dany błąd

Chodzi też o minecraft, bo jak go włączam to wyskakuje mi taki sam error co przy AVAST.

A po 2 ścina mi coraz bardziej kompa, wiecie o co chodzi? Sciagnac innego anty wira?

Opublikowano

@2x up

Jest dobry

@up

Chcę kogoś kto zna sie na kompie

PROSZĘ O POMOC! MAM COŚ WAŻNEGO DOT. MOJEGO KOMPA

Teraz zużycie procesora to 96-100 gdy wahał się przy minecraft 20-40

Mój e-mail na gmailu zmienił się na poprzedni(tak jakby ktoś się z mojego kompa na niego logował pomimo tego że 5minut temu był ten 1 )

@EDIT

Nie włącza mi się nic prócz zablokowanego avasta przy starcie systemu

@EDIT2

Gdy dzwonie na skype wyskakuje mi

"Problem z urządzeniem odtwarzającym"

Opublikowano

Lepiej zrob restart calego systemu, bo moze Ci sie spalic procek - jezeli komputer przymula coraz bardziej, to wszystko idzie na procesor, spali Ci sie karta
graficzna tak jak mi, wiec lepiej radze zrobic format.

OndteAw.png

Opublikowano

Mój e-mail na gmailu zmienił się na poprzedni(tak jakby ktoś się z mojego kompa na niego logował pomimo tego że 5minut temu był ten 1 )

To może świadczyć o tym, że jakiś haker włamał się i przejął twój komputer. Ja bym zrobił tak - wejdź w [tryb awaryjny] i wyłącz Avast. Pobierz nowego antywirusa i przeskanuj nim cały komputer... Myślę, że pomogłem... Napisz jaki efekt....

Opublikowano

ja znam sie zara ci pomoge

Pierwsze rozwiązanie :

Usuń avasta !! Zainstaluj avg .

http://www.youtube.c...h?v=2ZB5OFS1atY to zrób i podam ci 2 rozwiązanie jak to zrobisz.

klucz aktywacyjny: 8MEH-RFR8J-PTS8Q-92ATA-ORC6Q-JEMBR-ACED

Avg przyspiesza działanie kompa i td będzie dobrze. chroni przed hakerami !! internet secruity premium wersja !!

pytania ?: 9222423

xxx

Opublikowano

Wywal avasta, ściągnij darmowego Comodo , przeskanuj kompa i sprawdź czy jest czysty.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Zawsze możesz też użyć skanerów internetowych...

Może , ale Comodo niech zostawi na zawsze. To jeden z najlepszych darmowych antywirusów :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...