Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osób do pomocy przy tworzeniu serwera role play! [samp]

Mateusz2000x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam kogoś do pomocy w tworzeniu serwera od (prawie) zera. Głównie chodzi o pomoc przy skryptach itp, ponieważ ja się na tym nie znam amuse.gif. Ogólnie osoba ta mogła by mi też wytłumaczyć pewne rzeczy, żebym mógł też mu przy tym pomóc amuse.gif .

Mój plan: Akcje będzie toczyć się w miasteczku, Montgomery, leży ono nieopodal PC. Głównie stawiam tam na klimat, nie będą jeździć tam turisma, flashi, taksówki, bo po co w miasteczku takie rzeczy? To będzie klimat typowo "wsiowy".

O mnie: Jestem Mateusz, na serwerach role-play gram już od kilku lat, zawsze myślałem o własnym serwerze. Od niedawna biorę się do tego na poważnie, można powiedzieć że jedyne co jest gotowe to mapa i serwer (właściwie bez niczego, jedynie kilka podstawowych komend dla admina).

Od osoby wymagał bym jedynie tego, aby było trochę wolnego czasu, oczywiście była miła, aby miło się z nią rozmawiało, mogła by mi wytłumaczyć kilka rzeczy o serwie.

Co oferuje: Sporo wolnego czasu, miłą atmosferę, oczywiście wszystkie koszty serwera bym ponosił ja.

Jeśli ktoś by chciał pobawić się razem ze mną w tworzenie owego serwera, niech pisze: pw, skype: matreusz5, gg: 18907171. (najlepiej pisz gg) Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...