Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ciekawej gry MMORPG

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gra ktoś w jakąs ciekawą gre MMO RPG ?? Jeśli tak to niech podeśle link . Szukam gry w której bedzie coś ciekawego , dużo ludzi najlepiej polaków . I żeby coś sie działo i nie było monotonnie

PS . Gra musi być po POLSKU ! w innych językach sie truoszku sam gubie ,

Odpada Metin 2 , Last Chaos

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jest sporo takich gier np: 4Story , Metin2 PRYWATNE SERVERY , Nostale Bardzo fajna gierka (; , Runes Of Magic. To są 1 z gier w które sam grałem, i gram do teraz (; .

Bardzo mi się pdoobają, ładna grafika oraz budowa. Misje oraz Fabuła.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Jest sporo takich gier np: 4Story , Metin2 PRYWATNE SERVERY , Nostale Bardzo fajna gierka (; , Runes Of Magic. To są 1 z gier w które sam grałem, i gram do teraz (; .

Bardzo mi się pdoobają, ładna grafika oraz budowa. Misje oraz Fabuła.

4 story myślałem ale nie mam z kim grac . Mt2 4 lata gry wystarczy , Nostale ciekawa gra lecz tak samo jak 4 story nie miałem z kim grac

Jezeli nie znasz podstawowego angielskiego na poziomie podstawowki to nic ciekawegi nie zagrasz. RoM, 4 Story

Podstawowy znam lecz np w AirRivals nie rozumiałem nic z dropiących kart co pisało , a na Polskim ich nie było . PODSTAWY ZNAM .

Allods Online, ofc jeśli wybierzesz polski serwer.

Dużo ludzi gra ? Zajebiste jak widze na filmiku :) Grasz w to ? czy tak poprostu dałeś link ?

175001456602037225492.gif

Admin Cienia
Opublikowano

@xxXGAJOSXxx Kiedyś grałem i było sporo ludzi, tyle że wtedy polski serwer tej gry był nowością. Nie wiem ilu obecnie jest tam graczy.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@Gamus

Od kiedy LoL to MMORPG?

@Topic

Polecam zagrać w WoW Wrath of the Lich King, na najlepszym polskim privku "Sunwell". Proszę nie brać tego jako reklamę ponieważ na serwerze o każdej poże gra ok.2k graczy i serwer jest bardzo popularny.

Opublikowano

@Frank sprawdź kategorie "MMORPG" wtedy gadaj

-LoL

-Minecraft

-TERA Online

-Dc Universe Online

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...