Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystko stracone ! -_-

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Otóż rano chciałem włączyć lapka by popykać w Dragon Nest'a, a tu nagle instalator Win 7. No to co miałem zrobić instaluje, wybrałem opcję by przywróciło dysk twardy i 2 partycje bodajże, i czekam te 30 minut, nagle pojawia się opcja Setup taka jak 3 lata temu (wtedy kupiłem Asus'a) i nic mi nie pozostało jak tylko już pogodzić się z bólem straconych plików, gier, zdjęć z wakacji itd, itp...

Pytanie do Was mam jakieś szanse na odzyskanie tego ? -_- Nie robiłem nigdy kopii zapasowej bo nie miałem tak dużego dysku przenośnego, a dodam, że zakładki np. w Google Chrome nadal mam i pliki Cookie też. Bardzo proszę o pomoc bo na tym komputerze było ponad 3k zdjęć.

Wiem, że powinienem zrobić kopię zapasową lecz dbam o komputer mam ponad 450 GB wolnego miejsca, Kacperskiego na 2 lata, wszystko z czego już nie korzystam zawsze usuwam, czyszczę rejstr więc nie wiem co jest powodem tej farsy.

Opublikowano

z twoimi umiejętnościami nie odzyskasz

serwis może ci odzyska z 30-50% starych danych ale zapłacisz trochę za to

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

z twoimi umiejętnościami nie odzyskasz

serwis może ci odzyska z 30-50% starych danych ale zapłacisz trochę za to

Skąd kur*a wiesz jakie mam umiejętności ? Chuj wie skąd się to wzięło, więc nie wkręcaj mi tu "Informatyku", że z moimi jak uważasz "słabymi" umiejętnościami nic się nie zrobi.

Nie zależy mi na niczym jak tylko na zdjęciach.

Opublikowano

jak z takimi umiejętnościami pozbyłeś się wszystkich danych bo nie potrafiłeś przeczytać informacji to co możesz ponad to potrafić ! ?

usuń partycję z zachowaniem kopii nowej tablicy partycji, przywróć poprzedni stan partycji z kopii tablicy partycji, skanuj 10 do 20h dysk i ręcznie nastopne 10h odzyskuj pliki

prościuteńkie, tutoriale i programy poszukaj sobie na necie kolejnośc masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to usuń partycję z zachowaniem kopii nowej tablicy partycji, przywróć poprzedni stan partycji z kopii tablicy partycji, skanuj 10 do 20h dysk i ręcznie nastopne 10h odzyskuj pliki

prościuteńkie, tutoriale i programy poszukaj sobie na necie kolejnośc masz

Ok dziękuję za pomoc. Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...