Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WR

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedys jak gralem to przez wejscie na wr ze stronki dostawalosie 100k golda teraz tez tak jest? bo jak daje PLAY to wyskakuje mi jakis manager doinstalowania , zainstalowalem i dalej wyskakuje , o co chodzi?

Opublikowano

Tak dostaje sie jakies tam bonusy, a jezeli zainstalowales i nie dziala to zmien przegladarke mialem to samo ;p

Opublikowano

ok , a wlaczylem juz wr normalnie z pulpitu i mi sie patchuje wiec jak mi sie spatchuje wyjde i wejde przez stronke to dostane dalej to 100k nie? i tam chyba cos jeszcze sie dostawalo ;d

Opublikowano

ok , a wlaczylem juz wr normalnie z pulpitu i mi sie patchuje wiec jak mi sie spatchuje wyjde i wejde przez stronke to dostane dalej to 100k nie? i tam chyba cos jeszcze sie dostawalo ;d

100 k dinnarów + należne 4 retaile na 5 postaci.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dostajesz teraz med kid 2 p90 flech bang i mp5k na 8 slot , + do tego 100 k tmp9 i xm8 na 7 dni . i chyba jeszcze jakiś tam nożyk

Raczej chciałeś powiedzieć:

Medic Kit 2 - nie kid.

P90

Flash Bang - nie flech

mp5k

100 k dinnarów to ten event nowego konta odpalając grę przez sstronę.

TMP9, XM8, 5 slot i Combat Knife za zalogowanie pierwsze... ale nie wszyscy dostają.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...