Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ford Focus RS (Achievement Edition)

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam Forda Focusa RS [Achievement Edition] którego można zdobyć poprzez montowanie 500 części w Aftermarkecie.

Niestety bardzo rozczarował mnie zarówno wygląd auta, który jest taki jak oryginalnie a malowanie niczym się nie wyróżnia. Do tego

trzeba dodać, że osiągnięciami również nie różni się on od normalnego RS'a.

Jak dla mnie porażka :D i tylko z powodu punktów do innych nagród opłaca się na niego zbierać...

Overall 458 - C, do tego unikalna tablica "REWARD" i to w sumie wszystko co posiada to auto :(

2ed89wp.jpg

A i jeszcze chciałbym dodać, że zdobycie jakiegokolwiek innego auta Achievement Edition to już nie lada wiele trudniejsze zadanie od tego.

Można je zdobyć za:

- Posiadanie 150 aut w garażu

- 180 dni z rzędu w zbieraniu diamentów

- Przejechanie 5000 tras typu Race/Sprint (w trybie Mutiplayer)

- Zamontowanie 200 części tuningu (conajmniej 3 gwiazdkowych)

- Oraz legendarne 5000 pkt :D

Życzę powodzenia !

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Czyli jako nagroda za 180 dzień diamentów dostane ten wóz czy że jak wykonam wszystkie "zadania" ?

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Czyli jako nagroda za 180 dzień diamentów dostane ten wóz czy że jak wykonam wszystkie "zadania" ?

Jedyne zadanie jakie musisz wykonać to nastukać 180 dni poszukiwania skarbów. Jeżeli masz 180 dzień zbierania diamentów to dostajesz BMW M3 E92.
Opublikowano

Cińkie to jest :( Ja myslałem, ze bd coś ciekawego a tu lipa. Mogliby chociaż zmniejszyć tą liczbę do unlocku :(

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Widziałem również BMW e92 w wersji Achievement. To samo gówno... Niczym się nie wyróżnia z wyglądu, również ma tą samą tandetną tablicę i to tyle :D Jeżeli pozostałe auta też są takie same to tylko cieszy nas fakt, że osiągając Achievmenty przypadkowo przy okazji, będziemy mogli cos tam zawsze dostać :D (miejsca w garażu się przydadzą :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...