Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mam pytanie chce kupić nx

na lekcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje sobie kupić nx za paysafecard najniższa ich cena to 5 euro a wiec ponad 20 zł

i mam takie pytanie może mi ktoś powiedzieć w miarę dokładnie ile to będzie zł ??

jak mam na stronie nexona zaloguje się itd chce kupić te nx i mam w tych euro czy to jest bez znaczenia że podam kod na którym są złotówki ? i czy jak kupie te nx to będę mógł grać na serwerze platinium nawet jak wydam te nx co do ostatniego ?

Opublikowano

W każdym przypadku 1k euro to 1k nxów. Jeśli chcesz kupić za 20 zł to wybierasz 5 euro lecz musisz mieć jeszcze dodatkowe 20 zł ponieważ zabraknie Ci reszki. Bo 5 euro to jest ponad 20 zł.

Tutaj masz przelicznik:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kalkulator-walutowy/

Ważne żebyś pamiętał przeliczając, że przeliczasz PLN na Euro. Np 20 zł to 4,70 euro czyli zabraknie 0,30 eurocentów.

kt2v15.jpg

674071459604241683421.gif

Opublikowano

to ja tym tylko innym kontem bo tamtego używam poza domem czyli wychodzi że około 21zł no może 22 zł to będzie a mam chyba na resztkach tyle czyli kupie tylko 1 za 20 zł i dzięki za odpowiedź

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...