Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy pójdzie mi LoL?

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem drugiego sprzęta a mianowicie laptopa za nie wielkie pieniądze.

Jego specyfikacje to:

Procek AMD E1-1200apu 2x 1,40 ghz

Karta graf Radeon HD 7310M

Ram 4gp

Win 8

Na jakich wymaganiach pójdzie oraz ile mniej więcej fps osiągne?

:)

Opublikowano

chciałbym aby fpsy były stabilne :)

i grafika żeby nie była na najniższym bo się nie komfortowo gra na takiej... :P

Opublikowano

wiesz ogólnie na laptopie ciężko , ale pójdzie na off cień , a reszta średnia ++ do wysokich nawet. Wyłącz jeszcze te animowane paski hp to zmniejsza fps o 30 o.O

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

okej dzięki wielkie :)

@edit

Zainstalowałem LoL'a na tym lapku i dupa, max 10fps na botach przy zmianie wszystkiego na bardzo niski.... -.-

Opublikowano

mam bardzo dobrego pc'ta ale chciałem pograć z bratem razem... :// kolega opelit narobił mi nadziei :D ale no cóż... myślałem że da rade pograc na tym lapku, widać jednak nie... ://

Opublikowano

Nadzieja , zainstaluj najnowsze sterowniki karty graficznej , mój kolega ma słabszy i idzie na 40fps , może zmniejsz rozdzielczość na prawie maxa.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Procek AMD E1-1200apu 2x 1,40 ghz - wszystko jasne nie dziw sie ze masz tyle fps, niestety duzo ludzi mysli ze karta graficzna i ram jest najwazniejszy, a to gowno prawda bo zeby byla wykorzystywana cala moc karty i pamieci musi byc szybki procesor a ten twoj zalicza sie tylko do kategorii woodenow, kupiles gowno i tyle

199910496651d9d4266c95e.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

WIEM, ŻE TEMAT STARY ALE MUSZE NAPISAĆ CHYBA Z CAPS LOCKIEM. LOL TO GRA WYMAGAJĄCA DEDYKOWANEJ KARTY. Forumowiczu UP nie ma cudów, to nic nie pomoże. Pamiętajcie przy wyborze laptopa aby miał kartę dedykowaną oraz procesor przynajmniej 2x 2,4, 4 gb ramu ew. 2.

ps. intel hd 3000,4000 jedyne zintegrowane karty nadające się (powiedzmy) do gier.

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...