Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcie z nałożonymi naklejkami

Querd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem wam przed stawić jak szybko nabić sobie paru punktów i ulepszyć jedną z umiejętności,a wiec tak nakładamy na dowolny samochód ful nalepek(obojętnie jakich mogą być te za 0 kasy nawet)po czym przykrywamy jedną w dowolnym kolorze.I takim sposobem dochodzą nam punkty + ulepszona jedna z umiejętności. JAK GDZIEŚ ZROBIŁEM BŁĄD TO SORKA PISANE W POŚPIECHU WYCHODZĘ DO PRACY. JAK MACIE JAKIEŚ POMYSŁY NA SZYBIE ZDOBYCIE PUNKTÓW TO PISZCIE. CZY MÓGŁ BYM PROSIĆ KTÓREGOŚ Z MODERATORÓW O ZDJĘCIE PARU %%%%%%%%%%%%%%%%%%%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gosciu co tu mozna niekupać poprostu naklejasz ful naklejek na siebie i je przykrywasz jedną wiekszą o kolerze auta i niewidac nic

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć to dokładnie bo niby robie to co tu pisze ale chyba nie działa ^ ^

Wchodzisz do sklepu z naklejkami i nakładasz maksymalną ilość, czyli 31 i zapisujesz to (lewy górny róg). Po tym ponownie wchodzisz w sklep i usuwasz je wszystkie i też zapisujesz. Czynność powtarzasz w nieskończoność. :)

P.S. Polecam naklejki za 0$.

Opublikowano

Wtedy sie zdobywa te punkty co potem można kupić epik auta?? Po 31 naklejek ile dostajemy punktów??

nie to nie jest tak te punkty To takie ASCHIWMENT POINTS za zdobycie 5k owych punkciaków dostajemy bugatti ale cięzko zdobyć ponieważ do zdobycia jest za all osiagniecia 6075 punktów a na większość osiagnięc trzeba wydać sporo kasy więc to bugatti to koszt mozliwe ze tysiąca zł bądz wiecej co prawda nie znam sie az tak dobrze ale tak mi sie wydaję bo np zdobądz 10 koeningseg chyba tak sie to pisze ;D jeden kosztuje sporo bo chyba cos koło 10k sb to x10 100000sb za 1 osiagnięcie za 75 aschiwment points moim zdaniem bez sens :/

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...