Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szykuja sie jakies zmiany na DN EU?

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja np. na SEA nie grałem lecz słyszałem, że lepsze. Nie wiem czemu. Gram na EU i jestem zadowolony z tej gry, a jeżeli SEA jest lepsze to ta gra przebija wszystkie MMORPG.

Moim zdaniem EU lepsze ponieważ to jednak Europa :3 A ja kocham to co moje.

Opublikowano

Ja np. na SEA nie grałem lecz słyszałem, że lepsze. Nie wiem czemu. Gram na EU i jestem zadowolony z tej gry, a jeżeli SEA jest lepsze to ta gra przebija wszystkie MMORPG.

Moim zdaniem EU lepsze ponieważ to jednak Europa :3 A ja kocham to co moje.

No wlasnie nie jest lepsza, ciagle tak slysze od kumpli ze tam jest wiecej itemow/wiekszy lv itp itd.

Co do europy czy sea, bez roznicy mi to jezeli chodzi o to do kogo naleza serwery, wazne jest jak sie gra :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Sea ma szybszy update, teraz ma zawitać/zawitała nowa klasa ale tamtejsze pingi są duże dla polaków, a eu wyszło dopiero co więc nie ma co liczyć na większy update, musimy czekać.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Sea ma szybszy update, teraz ma zawitać/zawitała nowa klasa ale tamtejsze pingi są duże dla polaków, a eu wyszło dopiero co więc nie ma co liczyć na większy update, musimy czekać.

Rasa Kali ?

Opublikowano

Tak to na pewno Kali. A nie wiesz kiedy ma wejść ? (na EU)

Ohoho, poczekamy trochę na nią i te ''trochę'' to bardzo długo. Bo jak wiadomo europa ma opóźnione update w każdej grze.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

EU w porownaniu do SEA jest 100 lat za murzynami :).

Na SEA mamy 2 nowe klasy Academic i Kali. 50 lvl cap czyli mamy 3 joba :). Nowe Nesty, sety, mozliwosc sprzedazy itemow za DNP ( cos takiego jak cc). O wiele lepszy item shop i o wiele tanszy wedlug mnie.

Co do pingow gram na SEA i nie mam az tak wielkich pingow mam 60-70 ms przy internecie 8 mb/s.

@UP co do twojego pytania sadze ze w tym roku dostaniecie klase Academic i 50 lvl cap. A dopiero w nastepny roku bd mieli Kali :D. Gdzie my na SEA juz bd mieli dawno 60 lvl cap :P

Opublikowano

Aktualnie nie ma żadnych info na temat kiedy wyjdzie nowa klasa.. Rozwój europejskich ja wiem.. Serverów (?) był, jest i zawsze będzie znacznie wolniejszy, i wcale nie chodzi o to że później wystartowaliśmy ^^ Na SEA może i ping jest wyższy, ale znowu gra się lepiej :) Wszystko tańsze

Zbieram like ;x

Opublikowano

Hmmm, wolno się rozwijamy? Nie sądze, między nami a SEA, jest różnica 3 lat, czy to według was mało? Wystartowaliśmy jako ostatni, więc nie myślcie, że na sam początek będzie wszystko to co, na SEA, który wystartował 3 lata wcześniej. W ciągu 2 miesięcy mają dodać 50 lvl i nowa klase Academic. Co do SEA, to nie gra się lepiej, są kosmiczne pingi, przy takich pingach nie da się robić uników itd.. To nie jest już gra.

Opublikowano

@UP jezeli masz internet radiowke i do tego 512 kb/s to nie ma co sie dziwic. Ja nie mam wgl wysokich pingow przy internecie 8 mb/s.

Opublikowano

@UP jezeli masz internet radiowke i do tego 512 kb/s to nie ma co sie dziwic. Ja nie mam wgl wysokich pingow przy internecie 8 mb/s.

Hmm, mam 10Mb/s :) Lagi nie są odczuwalne tak normalnie przy grze, tylko podczas robienia uników itd. co bardzo utrudnia grę ; ) Dodatkowo na SEA, kontakt z support'em masz bardzo utrudniony, bo jak sama nazwa wskazuje SEA(South East Asia- Azja Południowo-Wschodnia).

Opublikowano

@UP Kontakt z supportem utrudniony ? Wystarczy ze napiszesz na world zebym gm do cb napisal a on to zrobi i sie cb spyta w czym problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...