Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] RP nie doladowalo się.

ImmortalS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niedawno gdy w wchodził zak chciałem go zakupić za pomocą RP.

Chciałem kupić RP za pomocą SMS. Wysłałem SMS czekam na odpowiedz patrzę na konto w lolu,

Lecz RP nieprzychodzi. Postanowiłem napisać do suportu ze nie dostałem rp. Wszystko pięknie na drugi dzień wchodzę rp nadal nie ma, jedynie podanie zostało akceptowane i do tej pory czekam jak mi odpiszą..

Ile to może jeszcze trwać ? Zrobiłem błąd ponieważ napisałem do polskiego suportu a tu się dowiaduje ze czeka się jakieś 10 - 20 .. Jedyne co pisze to : Twoja aplikacja została akceptowana i czeka na przydzielenie do specjalisty. Już troszke długo czekam nie sądzicie ? Mam ss tego jak wysłałem SMS.

P.S : czy mogę prosić o jakieś dodatkowe RP za błąd ?

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

P.S : czy mogę prosić o jakieś dodatkowe RP za błąd ?

oczywiście że możesz, jeżeli napisałeś do riotu powinni Ci dać punkty Riot tyle ile ich kupiłeś oraz jakiś bonus za swój błąd.

Jeżeli chcesz , podam ci "List" do riotu :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Po tygodniu powinni Ci odpisać, więc spokojnie :D
A no i możesz napisać do Angielskiego i Polskiego, więc nie wiem czemu tylko do Polskiego napisałeś :D

O dodatkowe RP za błąd? Wątpie, że Ci coś dadzą, ale zawsze możesz spróbować.

279981407253602336505.png
Opublikowano

System, który dodaje nam rp poprzez sms dziala niezaleznie od riotu, i dziala on bardzo dobrze, jedyne co moglo przyniesc taki skutek to TWOJE nastepujace bledy:

1.Wpisales zly numer tam, gdzie miales wpisac wlasny

2.Nie dokonczyles platnisci. Przy zakupie rp za 14zl, najpierw wysylasz sms za 11, póżniej za 3, jeśli wysłałeś ten za 11, a tego za 3 juz nie, płatność nie mogła zostać dokonana i nie otrzymasz swoich rp.

3.Wyslales sms na zly numer

4.Wpisales zly kod do wyslania na podany numer

5.Nie miales wystarczajacej ilosci kasy na koncie

6.Kupiles cos w innej walucie

A nawet jesli to byl blad systemowy, dostaniesz mniej wiecej taka wiadomosc:

Bla bla bla, RIOT GAMES NIE ODPOWIADA ZA BŁĘDY Z PŁATNOŚCIAMI bla bla bla, ABY ROZWIĄZAĆ SWÓJ PROBLEM NAPISZ DO SUPPORTU SERWISU BOKU

Innymi słowy, riot nie ma nic do kupna rp, bo oni nie przyjmują kasy bezpośrednio, kasa najpierw idzie przez:

-paypal

-przelewy24.pl

-paysafecard

-boku

Czy inne strony tego typu przez co na podstawie dokonanej płatności otrzymujesz rp.

Reasumując, nie nie zrobisz, zmarnujesz tylko czas, ale jeśli wskórasz cokolwiek to masz odemnie wielką piątke.

Opublikowano

Mi dali dodatkowo 200 RP bo również miałem taki błąd.

Zażalenie wysłałem w tą niedzielę, a odpisali mi rano w poniedziałek.

A doładowali RP też w poniedziałek :]

Opublikowano

Ok, napiszę:

Nick Przywoływacza:
Login :
Serwer:
Problem: Zakup Riot Points.

Witam, nie dawno zakupiłem Riot Points płatnością SmS za 30 zł.
Bardzo mi zależy na tym żebym je odzyskał
Prosiłbym również o dodatkowe RP za ten problem.
Czekam na nie już dosyć długo i chcę te "dodatkowe" RP tylko z tego powodu
Pozdrawiam ,,Nick"

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

System, który dodaje nam rp poprzez sms dziala niezaleznie od riotu, i dziala on bardzo dobrze, jedyne co moglo przyniesc taki skutek to TWOJE nastepujace bledy:

1.Wpisales zly numer tam, gdzie miales wpisac wlasny

2.Nie dokonczyles platnisci. Przy zakupie rp za 14zl, najpierw wysylasz sms za 11, póżniej za 3, jeśli wysłałeś ten za 11, a tego za 3 juz nie, płatność nie mogła zostać dokonana i nie otrzymasz swoich rp.

3.Wyslales sms na zly numer

4.Wpisales zly kod do wyslania na podany numer

5.Nie miales wystarczajacej ilosci kasy na koncie

6.Kupiles cos w innej walucie

A nawet jesli to byl blad systemowy, dostaniesz mniej wiecej taka wiadomosc:

Bla bla bla, RIOT GAMES NIE ODPOWIADA ZA BŁĘDY Z PŁATNOŚCIAMI bla bla bla, ABY ROZWIĄZAĆ SWÓJ PROBLEM NAPISZ DO SUPPORTU SERWISU BOKU

Innymi słowy, riot nie ma nic do kupna rp, bo oni nie przyjmują kasy bezpośrednio, kasa najpierw idzie przez:

-paypal

-przelewy24.pl

-paysafecard

-boku

Czy inne strony tego typu przez co na podstawie dokonanej płatności otrzymujesz rp.

Reasumując, nie nie zrobisz, zmarnujesz tylko czas, ale jeśli wskórasz cokolwiek to masz odemnie wielką piątke.

Piszesz bzdury, sam kupywałem rp za sms. Mialem sporo na koncie bo za bardzo nie dzwonie. Wyslalem za 70cos smsy. Sie okazalo ze kasa na koncie mi sie skonczyla. Zamiast 1200(okolo) dostalem cos kolo 1100. Wiec nie gadaj bzdur jak nie wiesz. System jest bardzo dobry i bardzo nieoplacalny. Jak nie dostales rp a zrobiles wszsystko tak jak powinienes(podanie nr na stronie, wyslanie sms itd) to dostaniesz na pewno. Nie denerwuj sie :) mialem to samo. Ja dostalem po 5 dniach te rpki. Nie calosc ale to za co zaplacilem, chyba jakis przelicznik maja tam

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Nie widzę najmniejszego sensu w kupywaniu RP za SMS (wogóle nie opłacalne), w niektórych sieciach nie przychodzi wiadomość zwrotna, u mnie tak było przynajmniej.

Powinni ci pomóc w supporcie, bo to nie twoja wina (chyba że lubisz czytać każdy regulamin itd. itp.) ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...