Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Osoby do serwera obczaj!

Siveti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż szukam osoby która pomoże mi stworzyć serwer, Mianowicie ja na serwer już mam pluginy skonfigurowane komendy po polsku potrzebuje jeszcze 30 zł sam wykładam 79 zl mam , ogarnięta stronę , ogarnięta mape oraz bardzo dobrze napisanego itemshopa wszystko mogę pokazać potrzebuje tylko 30 zł aby ktoś dołożył na porządną maszynę ogółem wymagam dobrego kontaktu oraz osoby która posiada najlepiej skypa oraz paypala żeby to nie trwało bo na piątek (12.04.2013) chciałbym wystartować serwer mogę pokazać mam go na 10 slotowym serwerze serwer jest z automatyzowany znaczy ze zadnego bawienia sie w przydzielanie cuboidow (gracz sam sobie przydziela wszystko jest opisane ) sa rożne urozmajcenia serwer ma wszystkie rzeczy staram sie ogarniać w jak najmniejszej ilości pluginów aby nie było lagów aktualnie jest 21 pluginów z automatyzowane zadania które gracz może wykonać sam oraz sam sobie odebrać nagrodę nie pluginami na Questy , Kilka autorskich pluginów serwerami zajmuje się 3 lata

Zastanawiasz się co ty będziesz z tego miał ?

a wiec tak moderatora połączonego z vipem z wymyślona przez ciebie nazwa mogę ci dać range nawet alfons jak sobie zażyczysz

dodatkowo zwracam tobie z itemshopa pierwsze zarobione pieniądze które włożyłeś oraz zostawiam na zawsze range z uprawnieniami

vipa oraz moda może gdy juz sie lepiej poznamy to pomyślimy o innej randze

i oczywiście warunki możemy jeszcze wynegocjować na skype ;)

Więcej info na skype ps-1996

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...