Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Handlowanie z botem

kamil20183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy handlowanie z własnym botem jest zabronione? Np przełożę z dropka itemki na shopa to jak dropek dostanie bana to i ja też?

2. Jak będę z botem w pt, bot na wait hacku, ja bez niczego to dostaniemy obaj bana za cheaty?

Opublikowano

Jak Ci zgłoszą dropka lub dostaniesz bana na dropku to możesz dostać bana na 2 postaciach ale wątpię chociaż wszystkie handle są rejestrowane ja kiedyś jak robiłem przekręty w grze to włączałem auto podnoszenie i upuszczałem dany item :D

imetin_logo.png

Opublikowano

dostanie tylko bot bana według mnie

Bot dostanie tylko bana... :)

To jednak się nie znacie. Zbanują wszystkie postacie powiązane z Botem a będzie to powiązanie po IP,że Handlowałeś sam ze sobą i jeszcze bociłeś na jednej postaci. Najlepiej jest poprzez wyrzucanie na ziemie i zbieranie.

Opublikowano

To jednak się nie znacie. Zbanują wszystkie postacie powiązane z Botem a będzie to powiązanie po IP,że Handlowałeś sam ze sobą i jeszcze bociłeś na jednej postaci. Najlepiej jest poprzez wyrzucanie na ziemie i zbieranie.

Nie wiem czy masz rację, ponieważ przerzucałem sobie jajka z bota, małze z fish bota, zbanowali mi wszystkie konta a głownego, na ktory przerzucalem all nie. Takze już nie wiem.. będę wyrzucał all na ziemie. Dzięki wszystkim za odp, +++

Opublikowano

Ziomek on dostanie Bana nie na IP lecz na emial a jeżeli ma wszystkie konta na tym samym email to all konta zostaną zbanowane :)

Opublikowano

nie musisz handlować, jak zbanują ci bota to twoje konto też automatycznie jest zablokowane a na maila dostaniesz bana za powiązane konta :]

znam się bardzo dobrze na tym, ponieważ długo w tym siedze.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

nie musisz handlować, jak zbanują ci bota to twoje konto też automatycznie jest zablokowane a na maila dostaniesz bana za powiązane konta :]

No popatrz jakoś się nie znasz, bo tak jak pisałem poprzednio zbanowali mi już 6 kont za fishbota a głownego nie :)

Opublikowano

Siedziec to ty mozesz w 1 klasie gim.

Czyli jesli ja mam radiowy interenet ze stalym ip i okolo 30 wiosek ma takie samo ip to wszyscy dostaja bana tak??

Troche logicznego myslenia :D Dlatego nie ma czegos takiego jak bany na ip poniewaz cala okolica byla by zbanowana...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...