Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]MicroVolts jakie bronie wybrać.

maryn1666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam nadzieję że ten poradnik przyda się początkującym graczom MicroVolts.

OK, zaczynamy xD

1. Melee - Zielona koniczyna.

Do Close Combat najlepsza jest piła.

2. Rifle - Najlepiej wybrać pepper-a, jest najlepszy do spamowania i dobijania.

3 Shotgun - Jeżeli chcesz zabić przeciwnika jednym uderzeniem kosztem prędkości wystrzeliwania kul wybierz bombarda, ja osobiście polecam kw-79 - jest to szybko sterzelna broń ze średnią mocą, grają nią wszyscy najlepsi gracze. Nawet nie ma co zastanawiać się nad Driverem(nigdy go nie kupuj)

4.Snajperka - Tutaj, według mnie, najlepszym wyborem jest sea eagle. Ma taką samą moc jak snajpa na lv 10, jednak ta na dziesiąty ma podwójny zoom co strasznie przeszkadza(musisz nacisnąć dwa razy na PPM aby zoom był podwójny), Po najnowszej aktualizacji najlepiej wybrać srebrną snajperkę ponieważ ma duży reload speed.

5. MiniGun - Firefly - duży power i szybko się rozgrzewa.

6.Bazooka - Pound/Mimic dwie bardzo dobre bazooki.

7. Granatnik - Pulse/Exile z naciskiem na pulse. Pulse szybciej strzela, exile ma większą siłe. Thundera nie polecam-tylko dwa granaty w magazynku.

Powodzenia w tworzeniu waszego EQ.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Minigun- w zależności od tego czy wolisz szybkość ładowania do strzału - ten 15 lvl lub długość strzelania - zdecydowanie Firefly :D Osobiście polecam ten 2, na zombie mode kosi tak, że zombie zanim do ciebie dojdzie to sporo hp straci, a jak się potrafi na zombie mode grać, to tyle wystarczy do dobicia zombie ( oczywiście nie tego z 90k hp)

@

I najdłużej strzela tzn. nie tak szybko się przegrzewa :P

Opublikowano

Minigun- w zależności od tego czy wolisz szybkość ładowania do strzału - ten 15 lvl lub długość strzelania - zdecydowanie Firefly :D Osobiście polecam ten 2, na zombie mode kosi tak, że zombie zanim do ciebie dojdzie to sporo hp straci, a jak się potrafi na zombie mode grać, to tyle wystarczy do dobicia zombie ( oczywiście nie tego z 90k hp)

Zgodze się mg najlepsze te na 10 ale minigunem ogólnie się nie gra a nie chciało mi się rozpisywać.Zaraz dam edita.

2vnrryq.png

2974969666.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zależy jaki tryb gry preferujesz. Jeżeli broń ma posłużyć jako przyspieszenie ruchu, to bierz koniczynę. Po ulepszeniu do +5 dodaje chyba 700 run speed. A te kilka pkt powera/second jakiejś znacznej różnicy nie robi. Koniczynkę bym wziął, ale mam już ołówek na +5 do run speed to nie będę zmieniał :D

Opublikowano

dzieki a jakiego szodgana lepiej kupic bo sa te srebe i zlote i niewiem ktury lepiej

Moim zdaniem najlepsze jest kw-79.

2vnrryq.png

2974969666.png

Opublikowano

Maryn nie uważasz, że connor (złoty shotgun) jest lepszy ? :P Po upgade szybkości przeładowania na +5 dość szybko można użyć go ponownie, ponadto jego jakby to nazwać szybkość zmiany (shot-meele-shot) jest równa szybkości kw.

Mi bardzo przypadł do gustu Connor. Mimo tego, że ma opinie niemalże równą opinii drivera.

Niestety.... teraz nie pogram, bo mi się karta graficzna zjarała w komputerze ... :(

Opublikowano

Maryn nie uważasz, że connor (złoty shotgun) jest lepszy ? :P Po upgade szybkości przeładowania na +5 dość szybko można użyć go ponownie, ponadto jego jakby to nazwać szybkość zmiany (shot-meele-shot) jest równa szybkości kw.

Mi bardzo przypadł do gustu Connor. Mimo tego, że ma opinie niemalże równą opinii drivera.

Niestety.... teraz nie pogram, bo mi się karta graficzna zjarała w komputerze ... :(

Eee tam. Ja pozostałem przy moich starych dobrych broniach, te nowe niby mają lepsze staty ale mi i tak gorzej się nimi gra.

2vnrryq.png

2974969666.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...