Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W Sprawie dodatkow

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam , ja tu w sprawie dodatków , jak kupie zestaw KreftDjur , ten z m4a1 to te dodatki co wlasnie jest w m4a1 to czy mozna je przeniesc wszystkie do innej broni? Np: Mam zestaw KreftDjur i nie chce tych dodatkow w broni m4a1 , to czy moge te dodatki dac all do broni np: FAMAS?

Pilne , czekam na odpowiedz. I czy te all dodatki jak dodam do FAMASA to bedzie dobry? Beda jakies roznice? .

A tu drugie pytanie.

2.Mam zamiar kupić FAMAS , Scattergun , famas z dodatkami z zestawu Kreftdjur, czy bede dobrze napieprzal z tymi rzeczami?

Opublikowano

Możesz mieć je we wszystkich broniach jednocześnie a co do drugiego pytania to do famasa tylko kolba nemesis jak jej nie masz to lepiej kup aeka. Co do pistoletu to lepiej kup M1911 elite lub nawet zwykły MP443 bo scatergun jest tylko na odległość 2 m czyli zasięgu noża.

Opublikowano

"Czy będę dobrze napieprzał" - to zależy czy umiesz grać... Jak grasz kilka dni na szturmie i chcesz to kupić to nie licz na razie na cuda.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...