Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tak /fly jak wpisuje to to wyskakuje

ja na wszystkie sposoby dawalem ze :

/region flag ''nazwa cuba'' allowed-cmds fly,

wiec tak dzialalo ale jak to zrobilem to login nie dzialal reszte koment nie dzialala wiec zrobilem tak

/region flag ''nazwa cuba'' allowed-cmds bez fly i odblokowalo sie komendy ale nie flt :(

na glownej mapce nie dziala na drugiej mapce dziala normalnie

Opublikowano

wlasnie mam dodane plugin na gildie mi blokuje bo drugi admin pomogl mi z gildiami i zablokowal zeby na glownej mapce nie robili gildii tylko na survivalu

a z tym adminem kontaktu nie mam bo wyjechal i teraz kwicze :(((()(((((((

Opublikowano

Wszystkie odpowiedzi wyższe są fałszywe

wpisz

/rg flag NazwaCuba blocked-cmds deny

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Kolega Ci zablokował w jakiś dziwny sposób... Komendy zaczynające się na f? Tak czy inaczej prawdopodobnie zniknie Ci blokada factions bo sposobie pana UP, więc można ten problem rozwiązać tak:

Wejdź do konfigu (/plugins/Factions/conf.json) otwórz notepadem++ albo czymś innym, i znajdź te linie, otaz dopisz nazwę świata spawnu.

"worldsNoClaiming": [Nazwa_Świata]

Albo poprostu /f config worldsNoClaming nazwa_świata wpisz na serwerze. To nwm czy zadziała, bo ja robię to z configa... Może znalazłem łatwiejszy sposób?

Jeśli pomogłem liczę na "Lubię to"

708121422388637873334.png

Opublikowano

Kolega Ci zablokował w jakiś dziwny sposób... Komendy zaczynające się na f? Tak czy inaczej prawdopodobnie zniknie Ci blokada factions bo sposobie pana UP, więc można ten problem rozwiązać tak:

Wejdź do konfigu (/plugins/Factions/conf.json) otwórz notepadem++ albo czymś innym, i znajdź te linie, otaz dopisz nazwę świata spawnu.

"worldsNoClaiming": [Nazwa_Świata]

Albo poprostu /f config worldsNoClaming nazwa_świata wpisz na serwerze. To nwm czy zadziała, bo ja robię to z configa... Może znalazłem łatwiejszy sposób?

Jeśli pomogłem liczę na "Lubię to"

pisze mi

No configuration setting "worldsclaming" exists

:(

Wszystkie odpowiedzi wyższe są fałszywe

wpisz

/rg flag NazwaCuba blocked-cmds deny

Powiem tak udalo sie narazie sie wlacza fly masz like :) :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...