Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora vs Draven

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się nad kupnem jednej z tych dwóch postaci podanych wyżej.

Kiedyś była rotacja z Fiorą, grałem nią praktycznie każdy mecz, bardzo mi się spodobała

ta postać, ale na ostatniej rotacji pojawił się Draven, zagrałem nim meczyk i od tej

pory grałem nim do końca rotacji. Ogólnie jak dla mnie obydwie postacie są OP, ale

którą kupić jako pierwszą? Chciałbym poznać waszą opinię...

­Keelah se'lai

Opublikowano

2 całkowicie odmienne postacie. Fiora na topa, a Draven na bota. Fiora robi co chce, a Draven jest zależny od pozycji z Q. hmm... polecam obie postacie ale rozpiszę Fiorę.

Fiora:

• AOE Ult
  • Łatwy laning
  • Sustain
  • Spore obrażenia
  • Mobilność
  • Możliwość bloku Q Nasusa itp.
Opublikowano

Fiora na topa jest dobra. Na 1 lvlu możesz nią mieć nawet 110 dmg.

Spokojnie możesz wroga pokonać. A jak ciebie ktoś nafeeduje to nikt z tobą nie ma szans. Przybliżasz się do wroga z Q, potem bierzesz E, wróg ciebie nie może dogonić, a do tego wszystkiego jeszcze ulti i wróg nie ma szans.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mam Fiorę i ją polecam. Rzadko nią gram, ale jest bardzo mocna. W TFie z hydrą robisz ogromne dmg. Z Q łatwo doskoczyć do wroga, att speed, odbicie... Niestety jest papierowa, ale mogło być gorzej :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...