Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Składaka Nie Gotowca!

goes173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosze o podesłanie mi Składaków najlepiej na techplanet w cenie do 2000zł do GIER.

Jeśli można to jak najmniej chce wydać. :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Up

Wymień tego szajsowego modulara na coś z większą mocą i lepszym wykonaniem elektrycznym np Deus 500/600W

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@Up

Wymień tego szajsowego modulara na coś z większą mocą i lepszym wykonaniem elektrycznym np Deus 500/600W

Żadna różnica, co by nie wziął i tak będzie zadowolony (TT daje nawet rok gwarancji więcej, ponadto ma większą moc niż Deus 500w i modularne okablowanie, co przyda się w brutusie).

Opublikowano

A jaka obudowa? Chciałbym Zalmana Z9 Plusm ale nw czy wszytko się tam zmieści z tych podanych podzespołów.

Opublikowano

na techplanet bez nagrywarki(bo niema tam taakiej) wyszło 2200zł lecz dołożyłem 100zł i wybrałem

Sapphire ATI Radeon HD7850 2GB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-Express

Opublikowano

Właśnie kiedyś kupiłem ramy na morele i chyba kilka miesięcy reklamowałem a na techplanet kupiłem już pare części do starego komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...