Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowe TDM

alelagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że na kochanym polskim forum DO nie można umieszczać nowości z niemieckiego forum tylko czekać godzinami na tłumaczenie rodem z google, to umieszczam informację tu :) Źródło: http://de.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?p=15490756#post15490756

Ogólnie, nowe TDM będzie wyglądało tak:

-Wejście tak, jak do Sector Control.

-Na bieżąco będzie widać, jakie są wyniki i ile czasu do rozpoczęcia.

-Podczas czekania można latać po mapach, nie trzeba kampić na x-6.

-Walki 8v8, ale firma jest wpuszczana gdy jest 3 zawodników.

-Każdy ma 5 żyć podczas TDM, na takiej zasadzie jak na Sector Control można bez końca.

A w przyszłości - TDM klanowe.

Opublikowano

Bardzo mnie się to spodobało.

CHĘTNIE ZAGRAM oby bylo tez na prywatnym serwerze!

Super informacja. Jesteś bardo dobrym użytkownikiem.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Widzę, że DO przechodzi gruntowne zmiany, dobrze, że robią postęp, jednak ciekawi mnie co będzie następne po JP i TDM.

Opublikowano

Widzę, że DO przechodzi gruntowne zmiany, dobrze, że robią postęp, jednak ciekawi mnie co będzie następne po JP i TDM.

Akurat JP zjebali :/ TDM ładnie się zapowiada, a zwłaszcza klanówki, może to ruszy w końcu coś i ludzi zacznie przybywać do DO.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...