Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwer bukkit - Obrazy oraz tabela wyników

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam swój serwer hamachi na którym gram ze znajomymi. Zauważyłem pewien problem. Gdy stawiam obraz od razu znika. Gdy zniszczę klocek na którym jest postawiony po kilku sekundach wypada. Dzieje się tak tylko na serwerze, gdy próbowałem na singleplayer ozdoba działała poprawnie.

Także mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tablicy wyników. Z tego co słyszałem (i próbowałem z resztą też) tabela wyników nie działa na serwerach bukkit. Czy jest inna możliwość wprowadzenia tej opcji, ponieważ bardzo podoba mi się to urozmaicenie, lecz niestety nie jestem w stanie dodać tego na serwerze.

Opublikowano

Tablice wyników można zrobić za pomocą Autorskiego pluginu ale na bukkit.org taki nie istnieje chyba

Fakt. tak można by było zrobić, ale informacje mogły by się wyświetlać co najwyżej na chacie i na tablist. Nie poczekaj aż wyjdzie rekomendowany Bukkit, tam może dodadzą tą komendę.

banner.png

Opublikowano

Ale tabelę wyników robisz przez command block o ile się nie mylę to ustawiasz to sobie w properties powinno działać raczej, co ma bukkit do tego? Poszukaj sobie na minecraftwiki.

Opublikowano

Ale tabelę wyników robisz przez command block o ile się nie mylę to ustawiasz to sobie w properties powinno działać raczej, co ma bukkit do tego? Poszukaj sobie na minecraftwiki.

Nie wypowiadaj się jak nie wiesz :D

936131400425106482086.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...