Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak wygraliśmy przegraną grę?

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jakiś czas mam takiego wina, nie surruje chyba że przeciwny team wystarczająco dobrze obiera sobie za cel punkty strategiczne i pushuje w miarę dobrze i szybko. W przeciwnym wypadku gdy przeciwny team zwleka z pushem i jest przekonana wygranej to farmie na defie/backdoor pushuje( zależy jaka postacia), jak nasz team się ogarnie to jest duża szansa na win :P

Opublikowano

Nie raz tak miałem, ale ja wygrywałem takim sposobem, że mieliśmy nexusa 2 wierze i inhibitory oni wbijają na nasz resp a my ich wszystkich wybiliśmy i się nawet nie zdąrzyli odrodzić jak padli i przegrali..

A co do tematu to gz ale team no to słaby miałeś ;d

lucyfergif.gif

Opublikowano

No a ja bym cie nie pochwail w 42 min 1 asysta? ... No ale widac ze gra toczy sie na 20 lvl bez ehxsoust bez barriery bez junglera ;D nie ma co sie dziwic :>

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

No a ja bym cie nie pochwail w 42 min 1 asysta? ... No ale widac ze gra toczy sie na 20 lvl bez ehxsoust bez barriery bez junglera ;D nie ma co sie dziwic :>

Ja chodziłem z drużyną i rzadko co udawało nam się kogoś zabić :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...