Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Szykuje się polska wersja strony CA?

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak możemy zobaczyć dziś dodali niemiecką wersje strony a zaraz przed tym była też niemiecka wersja intra a co ciekawe jest również polska wersja co za tym idzie wyczuwam mocno i dogłębnie że pojawi się również oficjalna polska wersja strony CA a może wkrótce całej gry ale i tak zostaje przy angielskiej ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Stronki zapewne wejdzie. Byłbym w siódmym niebie, jakby wyszła polska wersja gry !

Jakby wyszła Polska wersja CA to bym się powiesił albo został na EU...

wole tureckie kurwy niż słuchania Polskiego płaczu i wyzwisk

sygnayr.png
Opublikowano

Ale w sensie, że spolszczą grę... Nie chodzi mi o oddzielnego klienta, bo również bym nie wytrzymał tych płaczków i nerdów .

9368_gold.png

Opublikowano

Stronka jest obojętna:P Od pomocy "Po Polsku" jest MPC. Mogłaby jedynie gra być po Polsku. Niektóre misje łatwiej by było zrozumieć niektórym.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie wyjdzie polska wersja gry spolszczenie zrobią,ale nie polska wersja gry,nie porównujcie Polskę do Niemczech,Niemcy dużo bulą kasy na nx a co z tym idzie dla nexon to duży zarobek popatrzcie jest dużo niemiecki game master,w dodatku Niemcy do duży kraj co z tym idzie się więcej osób gra w ca niż polscy gracze ca także nie ma co tu porównywać nie zrobi ci na taki mały kraj specjalnie polską wersje wystarczy eu grałem w wiele gier nexona i były wersje niemiecki Amerykańskie nawet tureckie a polakom to nawet serwa nie postawią dla nas i zapewne dla krajów które są w europie, będzie eu wersja bo bez sens robić kolejną wersje dla krajów z europy skoro i tak można dzielić z wszystkimi krajami z europy na jednej wersje to dla mnie był by bez sens robić dla każdego większego kraju na którym da się zarobić wersje nie tędy droga prędzej zrobią wersje dla ubogich.

634534203295449218.png
Opublikowano

nie przesadzaj z tą PL wersją gry... Stronki, dobra, mogę uwierzyć, ale w spolszczenie nie da rady

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wiecie dlaczego turki i niemcy mają stronę po ich języku?

Bo wydają w ch*uj kasy.

dodam ze Siedzibe mają w Turcji a sprzet w Niemczech

Opublikowano

Tak lecz polskich graczy jest prawie tylu co niemieckich znam ok. 6 osób które wydały w chuj kasy na tą gre, dla mnie cudem będzie jak pozyskają polską strone gry, gdyby to wszystko było tańsze do większy był by zarobek dla nich bo ja osobiście bym kupował nawet jak by była weryfikacja kraju po numerze konta co było by najłatwiejsze bo IP można zmienić ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Heh siedzibe nexon ma w luksemburgu a gm'i to koresnczycy

Koreańczycy to nolajfy a luksemburg raj podatkowy...

W takim WarThunder już w becie w grze polski. Już po polsku nie będzie strony, cieszcie się że FM mamy z Polski

Qardius.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...