Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski metin

artcal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się Was zapytać czy jest sens rozpoczynania gry na s25, s26 na pl'u ? Mam konto na s9 ostatnio troche pogrywałem na nim, ale fakt, że sprzedaż dropu czy jakichkolwiek itemków graniczy z cudem, zniechęca bardzo do gry. Proszę o opinie :) Z góry dziękuje.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Możesz na Solarze zacząć ale nie radze ponieważ wybicie sie od 0 graniczy z cudem i potrzeba BAAAAARDZO dużo czasu :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja polecam Ci zagrać na s26 wymieniłem się z kolegą sura wp 53lv s9 za woja mentala 63lv s26 i jak dla mnie s26 są owiele lepsze ceny i atmosfera :) Co to sprzedaży itemów no ciężko jest na kazdym serwerze wg. mnie :D. Jezeli byś wybierał pomiedzy s25/s26, polecam Ci s26.

1 Post [V]

10 Postów [V]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

250 Postów [X]

Opublikowano

według mnie jest sens. można sobie fajnie pograć. ja 3 dni temu zacząłem gre na s26 i jest fajnie :) niskie ceny, dużo ludzi. jest o co powalczyć ! zapraszam :)

baner.png

Opublikowano

Na s26 będzie ciężko się wybić lecz sam smak rywalizacji zachęca.

Ja polecam Ci zaczynać od nowa na s26. Pograj WP'kiem polecam.

Świetnie się gra. Osobiście sam gram od nowa Healerem i świetna atmosfera :D

Opublikowano

Słyszałem, że na s26 wszystkie spoty pozajmowane, wgl gra bardzo dużo ludzi i jest tłok stąd moje wątpliwości. Dzięki za odpowiedzi i czekam na następne ;)

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Słyszałem, że na s26 wszystkie spoty pozajmowane, wgl gra bardzo dużo ludzi i jest tłok stąd moje wątpliwości. Dzięki za odpowiedzi i czekam na następne ;)

lepiej zeby bylo duzo ludzi niz puste miasta, bo wkoncu to gra mmorpg w ktorej gra sie z innymi.

co do tematu ogolnie polecam ci grac na s26. Minus to duza ilosc botow i dh.

sygna1.png

Opublikowano

Osobiście polecam zagrać na solarze ponieważ

• są niskie ceny
  • jest dużo ludzi
  • możesz się dorobić
  • nie ma dużo max lvli

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...