Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupić giftcoda

2konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej spróbowałem kupić giftcoda z minecraft.net .Wybrałem przelewy24 wybrałem bank Other supporet banks: Kredyt bank.podałem swoje imię i nazwisko.email .Przeszedłem dalej jest informacja z wykonaniem przelewu.więc wybieram obcje przez taki sposób co wypelnia się automatycznie.Więc zalogowałem się do banku ,przeszedłem do przelewy i zlecenia.Automatycznie się pole wypełniło i wcisłem wyślij,przeniosło się na liste w oczekiwaniu na potwierdzenie.Poczekałem.Okej gdy jusz była możliwość wysłania wysłałem ale naglę wyskoczyło "Przelew odżucony nie prawidłowe dane'.

Help me.

xxx

Opublikowano

Ale on nie chce tam, tylko tu!

Sprawdź, czy prawidłowo zostały wypełnione daty do przelewu na Minecraft.net, i czy na pewno jest podany dobry kraj.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Polecam ci stronę : Kontagier.pl

Strona oferuje ci keye do każdej gry + - 10 zł zapłacisz mniej.

Sam kupowałem i działa do dziś.

Jeśli coś nie działa suport przysyła ci nowy w mniej niż 15 min !

Wystarczy porobić SS i wysłać im maila ;)

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

na konta gier jak sie robi przelew to nei spradza statusu ani nic ! więc ja im moge kase wysłać od tak i stracić a oni nie będą wiedzieli o co chodzi !!

na profilu sie przelew nie zapisuje !! kurde no widac jusz że nie mozna tam kupić.

xxx

Opublikowano

KONTA GIER to zaufana strona, ale słyszałem, że w sklepach typu: Żabka, można również zapłacić za gift code do Mc, choć nie wiem, czy to prawda.

OndteAw.png

Opublikowano

Mam się logować na minecraft.net przez nick konrad573 czy przez mój email z mojang ??.Bo jak się loguje przez swój nick to jak biorę płatność to mam normalnie na minecraft.net wykonuję.A jak zaloguję się przez email i wybiorę gift coda to przechodzi mi na stronie mojangu i tam jest płatność.

Z kąd kupić ?

xxx

Opublikowano

Mam się logować na minecraft.net przez nick konrad573 czy przez mój email z mojang ??.Bo jak się loguje przez swój nick to jak biorę płatność to mam normalnie na minecraft.net wykonuję.A jak zaloguję się przez email i wybiorę gift coda to przechodzi mi na stronie mojangu i tam jest płatność.

Z kąd kupić ??

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...