Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ciagly z serwerem

Luke12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po raz kolejny mam problem z zalogowaniem się do lola. Na ekranie logowania po wpisaniu już pasów pojawia mi się wiadomość o trzech negatywnych próbach połączenia z serwerem, czyli braku połączenia z serwerem. Zostaje skierowany do nieistniejących stron oraz supportu tejże gry, jednak panowie z supportu po trzech dniach od zgłoszenia problemu subtelnie mi sugerują że mają mnie za przeproszeniem w d**** nie racząc odpowiedzieć na prośbę o pomoc. Dlatego zwracam się o rady na tym forum, może ktoś miał podobny problem i go rozwiązał, jeśli tak proszę o pomoc.Sam próbowałem osobiście naprawiać lola oraz reinstalować, przyniosło to jedynie krótkotrwałe skutki, a problem powrócił. Jeśli chodzi zaś o wyłącznie firewall nic ono nie daje, więc jeśli ktoś ma jakiekolwiek pomysły co mogę uczynić by ponownie zagrać w lola proszę o każdą radę. Zaznaczam że odinstalowanie i zainstalowanie nie działa tak samo jak naprawa, oraz wyłączenie zapory.

Opublikowano

Dziwisz się , że support nie odpisuje? Jak każdemu się tak wyświetla to każdy do nich pisze, i nie każdemu odpisuje ^^..

W prawym górnym rogu Okienka LoLa masz takie zębtaki , naciśnisz to i zaznaczasz transer Per to Per i napraw. Jeżeli to nie pomoże, przeinstaluj jeszcze raz, przy instalacji, usuń wszystkie pliki związane z Lolem.

I czekaj na odp z supportu, muszą Ci odpisac.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Nie jestem pewien czy przeczytałeś całkowicie mój post bo w nim wyjaśniłem że próbowałem już naprawiać grę (te zębatki na górze z per to per), a także przeprowadzałem reinstal (co najmniej kilka razy), więc żadne z tych rozwiązań nie działa, lecz mimo wszystko dzięki za próbę pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...