Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kogo kupic za 3150 IP ?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry za offtop ale po przeczytaniu pytania mam tylko jedną odpowiedź

" Kup Tuska" xD

A Tak na serio polecam Ci zainwestować w jakąś postać dystansową z aspektem ataku magicznym. Ja uwielbiam takie postacie.

Opublikowano

Napisz coś więcej kogo chcesz? Kogoś na mida, topa, jungle czy supporta?

Ja polecam Blitzcranka.

Grasz na linii z osobą z dużym dmg. Przyciągasz wroga, podrzucasz i go nie ma.

Do tego ulti zadaje biernie obrażenia co jakiś czas (jest to też przydatne).

Tylko niestety jest on prawie zawsze banowany na rankedach.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mam dopiero 12 level to na rankedach se nie pogram ;P

@x2 UP

postać dystansową z aspektem ataku magicznym - czyli jaka ?

Opublikowano

Mam dopiero 12 level to na rankedach se nie pogram ;P

@x2 UP

postać dystansową z aspektem ataku magicznym - czyli jaka ?

Może Katarina? Do skilli potrzebne ci AP. Kata jest dobra na mida, nie ma many. Nie strzela z dystansu, ale na niej nawet podstawowych ataków nie używasz, tylko same skille.

Ulti dużo dmg zadaje, łatwo nim zdobyć kilka killi naraz. Niestety łatwo ją zabić.

Katarine mozesz sobie teraz przetestować, bo jest w rotacji.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Lubię grac na Midzie samemu, a co do Katy zaraz przetestuje :>

@EDIT - przetestowałem Kate i lamiłem strasznie, staty chyba 2/13 :D - jakies inne propozycje ?

Opublikowano

Akali, assasin zabójcze combo, niewidzialność, 3 dashe z ulti, jest dość łatwa do ogarnięcia więc nie powinieneś mieć problemów

Opublikowano

Nie powiedział bym że Akali jest łatwa do ogarnięcia, jest to moja ulubiona postać i wiem że nie jest tak łatwo jak się wydaje. Możesz popatrzeć LeBlanc dziś widziałem ją w akcji i jest no no całkiem całkiem, Karme bądź Shena lub BlitzCranka jeżeli pod supporta albo Nidalke. Twój wybór czym ci się lepiej gra.

csyt2-signa.png

Opublikowano

A polecacie jakies Tanki ? bo w Tankach gustuje ;D - albo postacie co walcza na dystansm Malhazar odpada, nie ogarniam go..

Opublikowano

Tank to garen, nawet jeśli budujesz go pod tanka to i tak masz duży dmg. Mag walczący z dystansu, nie wiem dlaczego nikt nie wymienił lux. Jest ona bardzo dobra, ma zabójcze combo i sama może wycarrowac grę.

Opublikowano

Ja polecam Xin Zhao ponieważ jest dobry i na 3vs3 i 5vs5 , jest średnio mobilny , dobre gangi , duży dmg , dużo HP . Pozdrawiam i polecam corbiac ;D

Opublikowano

Tanki? XIn Zhao, Olaf

Magi? LeBlanc(trudna postać) , anivia

Polecam Olafa - true damage robisz full tank masz ok. 3,5-4k hp, kupijesz jako ostatni item Atme i masz dmg z dupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...