Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Przypomnienie.

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam 33 level i dobre eq. Gdzie expić? Robić questy? Dawno nie grałem. Co znaczy to [K] przed moim nickiem. Gdzie lepiej grać, tam gdzie mam konto czy na europejskich.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Expić to zależy, ile masz PU.

Questów tylko kilka robić warto, w którymś tutorialu tutaj na forum jest napisane, jakie powinno się robić.

[K] to skrót od nazwy wcześniejszego serwera - Kathar. Były Ibres i Kathar, ale połączyły się w jedno - Pangea.

Twój wybór.

Opublikowano

niech Ci ktoś pozeruje w tombie , załaduj pasek . A co do pl , to się tam nie opłaca grać

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Pasywy yup.

Kolegi posta wyżej nie rozumiem :/

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Cezik xD Kuzak.

co do topica.. bij na białych mobkach, bo przyda Ci się więcej Pu na skile na wyższym lvlu. Żadne questy, żadne zerowanie :)

Opublikowano

Gdzieś na 40 lvlu możesz iść do Alvitar. Tam będziesz miał dwa zadania, które w sumie dadzą Ci 2.5k PU i na 60 poziomie masz zadanie na naplecznik za 1k PU. Jeżeli oddasz questy na pasku wytrwałości PU (czerwony) dostaniesz w sumie 8750 PU, a na platynie 10500 PU. Jeżeli masz duży zapas punktów umiejętności to zrób zadania, ale ich nie oddawaj. Pamiętaj, że przy każdej śmierci tracisz te punkty, a szkoda, żeby się marnowały. :)

Opublikowano

Lino coś się nie grało na polaku widzę , o Pu się nie martw tylko wbij 60 i będziesz miał zadanka które razem oddane na platynie dają 10,5k pu

@ EpicOne to tylko twoja opinia , pewnie nawet nie wiesz jak w tej chwili tam jest.

@ Miyoshi , tak tylko zaznaczę że na 60 też w alvi dostaje :P bo tak napisałaś to pomyśli że wcześniej..:P

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Sa 2 zadania w alvi ktore na sucho daja 2k pu z pakiem na pu 5k pu a z platyna 6k pu

jest tez zadanko na naplecznik na 60lvlu ktore daje na sucho 1k pu z paskiem na pu 2.5k pu a z platyna na pu 3k pu

Na setnym lvlu jest tez zadanie co na sucho daje 1k pu ja dzis mam 107lvl i oddaje zadanie na naplecznik i te na 100lvl i wpadnie 6k pu

Pozdrawiam

Opublikowano

Lino coś się nie grało na polaku widzę , o Pu się nie martw tylko wbij 60 i będziesz miał zadanka które razem oddane na platynie dają 10,5k pu

@ EpicOne to tylko twoja opinia , pewnie nawet nie wiesz jak w tej chwili tam jest.

@ Miyoshi , tak tylko zaznaczę że na 60 też w alvi dostaje :P bo tak napisałaś to pomyśli że wcześniej.. :P

nie wiem , bo nie ma sensu grania na serwerach globalnych prócz USA

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...