Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Winda czy istnieje

barbarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie, czy istnieje winda w minecrafcie i czy da się ją zrobić ? Chodzi o windę np. w hotelu aby goście mogli dostać się w górę oraz w dół ! Wpisując na YT zagadnienie "minecraft winda" wyskakują jakieś filmiki ale to robione są one z pistonów i zajmują pół mapy na łączenie redstonem :D

Pytanie troszkę dziwne ale nie grałem w minecrafta 6 miesięcy więc nie wiem co się pozmieniało, a podobno kiedyś była winda(Przynajmniej tak mi mówił kumpel ale mu nie wierze).

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

To jest plugin ale pamietam ze jest na tabliczce [up] i [down]

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Na plugin i tabliczki to znam, ale podobna da się jakoś na przycisk, że wciskasz i jedziesz w górę i to samo w drugą stronę, tylko że będąc np. na dole musisz przywołać windę z góry albo będąc na górze musisz ją tam przywołać ale wszystko działa na guzik i jest małe gabarytowo !

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

lepiej zrobić z pistonów a na dole wylać wodę i skakać.

Cs-Magnum [DD2|INF|NUKE] IP:     80.72.41.99:27036

Opublikowano

Na plugin i tabliczki to znam, ale podobna da się jakoś na przycisk, że wciskasz i jedziesz w górę i to samo w drugą stronę, tylko że będąc np. na dole musisz przywołać windę z góry albo będąc na górze musisz ją tam przywołać ale wszystko działa na guzik i jest małe gabarytowo !

Niektórzy wierzą że podobno ufo lata w nocy i porywa krowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...