Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] myszka

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myszkę wybierasz taką, zeby była dla ciebie wygodna w ręcę, szczegółowo to nie mogę powiedziec, bo tyle jest myszek ile graczy. Sprawdź w sklepie, przetestuj i sam zdecydujesz. Drugą metodą jest podpatrzenie sprzętu od streamerów :)

Opublikowano

Ja mam razera copperhead, ale niestety mam problem z przyciskami, otóż tak jakby nie zawsze działaja, np. Naciskam i nic sie nie dzieje. Troche jest to uciazliwe, mam tak od jakiegos juz czasu. Moze wystarczy tylko rozkrecic i jakos wyczyscic? Narazie wiec wstrzymam sie z kupnem nowej ;)

Opublikowano

Polecam Ci serdecznie firmę A4Tech. Sam teraz korzystam z myszy właśnie tej firmy o modelu Oscar X760 White Fire. Ma ona zmienne DPI, bardzo dobrze trzyma się w dłoni, a pod kciukiem znajdują się 2 przyciski. Kosztowała mnie bodajże 100 złotych, a kupiłem ją ok. roku temu. Oprócz tej myszy miałem okazję przetestować mysz A4Tech XGame XL-750BK USB Red Fire, i bardzo świetnie się nią grało. Jest bardzo wytrzymała i precyzyjna, tak jak z resztą wszystkie wyroby ww. firmy. Również polecam mysz A4Tech Bloody V5 USB Core 3.

Opublikowano

Polecam Trust GXT 25. Praktycznie rok korzystania i brak problemów.. Szczególnie że ta marka ma częste usterki z wyrabianiem się blaszki pod przyciskami.

Bardzo przyjemny wygląd, wygodna w korzystaniu możliwość zmian DPI choć nie pamiętam ile już dokładnie oraz opcja double click.

Cena za jaką kupiłem to bodajże 65 zł, lecz to było sporo czasu temu

Opublikowano

Ja mam Logitech M195, mała, wygodna, bezprzewodowa. Baterie wytrzymują około miesiąc (nie wyłączając myszki). Ogólnie bardzo dobra, polecam, a droga nie jest ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Najlepiej kup taką co ma 9 dodatkowych przycisków pod kciukiem. Mozesz to sobie skonfigurować i np używać bardzo wygodnie potków. Albo ustawić sobie fajne skillshoty grając ezem.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Mam razer naga hex league of legends edition, powiem tylko że nie mam pojęcia dlaczego wcześniej moglem grać na myszce za 30zł. Zajebiscie leży w łapie, masz kilka przycisków z boku na myszce co daje ci możliwość grania tak naprawdę sama myszką. Myszka zrobiona mistrzowsko zdecydowanie polecam.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

a4tech też polecam mam ten sam model co kolega wyżej , za 70 złoty rok temu kupiłem masz świetne makry, dpi , działa nawet na szkle , świetnie leży w rączce :D programowanie jest na 5 programów , zmienia się je jednym klik na myszce , i one się zapisują w pamięci myszki więc masz te programy nawet jak pójdziesz do kolegi. Hehe

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...