Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beelzebub

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Brat kiedyś oglądał to anime(patrz wyżej), jakoś chciałem sobie trochę odpocząć od tych wszystkich naparzanek i pomyślałem, że to może się nadać.

Oglądał ktoś? Jakie opinie?

Opublikowano

Oglądałam jakiś czas temu i serdecznie polecam.

Cała masa śmiesznych akcji że aż można się posikać w majtki xD

Dawno nie widziałam równie śmiesznego animca, chociaż powiem że z czasem może nudzić powtarzalność odcinków, nie żeby były identyczne, ale jak tak obejrzysz z 40 epizodów to ma się wrażenie że to wszystko kręci się w kółko.

58815786.jpg

Opublikowano

Komedia - niekiedy średniawa, ale muszę przyznać że niektóre momenty są wręcz epickie. Sama fabuła jest dość prosta, więc za dużo nie trzeba myśleć, kreska też dobrze się wpasowuje do klimatu. Zabierając się za tę serię musisz nastawić się na wątki, bo niestety emitowanie zostało wstrzymane bodajże na 60 epie - czyli obecna końcówka nie pozostawia satysfakcji

Opublikowano

Z całego serca polecam to anime , nieraz potrafi rozśmieszyć :) . Fabuła jest taka sobie mimo wszystko chce się ja dalej oglądać . Można szybko polubić bohaterów plus akcja jest fajnie przedstawiona . Ale napisałeś ,że „chciałem sobie trochę odpocząć od tych wszystkich naparzanek” więc to anime (które ja oceniam dość wysoko ) tobie może się szybko znudzić .Bowiem w tym anime naparzanka jest co odcinek . Ale czy oglądać czy nie ,to już musisz sam zdecydować ,w każdym razie ja polecam :D

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Najlepsze anime jakie oglądałem dzisiaj skończyłem oglądać było świetne, chyba obejrze jeszcze raz brakuje mi Beluusia, Furuichego i Hildy no i samego Ogusia i Himekawy ;((((.

znacie coś podobnego?

Opublikowano

Fajne anime o całkiem fajnej tematyce. Dużo humoru i co jakiś czas ktoś dostaje po mordzie xD

Jeśli nie przypadnie, to może coś podobnego? Yondemasu yo, Azazel-san jest całkiem podobne, ale tam humorem miota na lewo i prawo.

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...