Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imię to bierzmowania

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybrałem sobie Imię Tomasz , i mam napisać coś o nim , i nie wiem co ? Ksiądz gadał że Jak został świętym , ale to chyba za mało , Co napisać gdzie się urodził , co robił , jak został św i śmierć ? Pomóżcie podsyłajcie jakieś teksty , Tomasz z Akwinu

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Po prostu ma być jego życiorys i jak został świętym. A no i chyba dlaczego akurat jego wybrałeś - napisz, że imię Ci się podoba i chuj xD

~papiesz.

photo261314.png

Opublikowano

ale tu są idioci , -.- Wież że jest w wikipedii ale chyba nie dam mu linka żeby sobie poczytał . Chodzi mi informacje , ale temat do zamknięcia bo już mam

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

ale tu są idioci , -.- Wież że jest w wikipedii ale chyba nie dam mu linka żeby sobie poczytał . Chodzi mi informacje , ale temat do zamknięcia bo już mam

Wieże to ja mogę zbudować. I wierzę że też ksiądz kazał Ci zajrzeć do słownika.

Skoro kazał Ci napisać jak został świętym to to napisz. Po co więcej pisać skoro tego nie wymaga? No logika..

Opublikowano

Pierdol się na ryj buraczanie i idź na kremówki z księdzem ~~ poproszę o procenty.

Ludzie chcą pomóc, a tu tępy katolik 16letni będzie się wymądrzał i wyzywał od idiotów. A no i zostałem urażony bo nazwałeś mnie idiotą.

A Twoja sygnatura "Bóg jest wielki Tylko przed bogiem klękamy" to jest śmieszna.

papiesz krul papiesz krul papiesz krul

PS Twoja ortografia mnie rozbawiła :D "Wież" ja tesz wieże w boga i bardzom go koham.

photo261314.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...