Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad Masters

zurko94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Vsro]SILKROAD MASTER

Zapraszam Do wspólnnej gry na serwerze silkroad masters . DATA otwarcia 04.06.2013 . Na tym privie leveluje sie droga robienia Questów które zostały zmienione pod względem ,,reward'' 10000sp za jeden quest + duzy exp + special scrolls , mp , hp . Drop 8 dg broni (dropia tylko sosy)

Strona servera : http://silkroadmasters.com/en

download : http://silkroadmasters.com/en/Home/Download

Cap lv 70 .

Rates

1x XP Rate (Please read the rules section for details)

1x SP Rate (Please read the rules section for details)

1x GOLD Rate

1x ALCHEMY Rate

1x SoX Rate

1x Berserk Rate

100x Trade Rate

Race:china

Startup Items

200 superset hp/mp potion

20 %20 speed potion

20 Speed return scroll

3 Days Gathering Pet

Active Uniques (Titans are disabled)

- Tiger Girl - Uruchi - Isyutaru - Lord Yarkan

Server Status

Players Online

Player: 75 / 1000
Opublikowano

każdy server cap 90 i mniej "only chn" syf...

Powiedział co wiedział. W dupie byłeś gówno widziałeś. Nic nie wiesz o Silkroad, skoro tak twierdzisz. Takimi postami obrażasz graczy, którzy grają w tę grę od cap 60 i nie wiesz, jakie zajebiste czasy kiedyś były. Euro itp. są oczywiście dobrym pomysłem do cap 100 zanim wszystkie gówna się zaczęły pojawiać.

Nowicjusz
Opublikowano

eh... grałem w to od cap 70 (wrzesien 2006) także to Ty nie wyciągaj wniosków z dupy kochanie :)

takie fajne, że każdy build jest oklepany, każda hybryda... pvp jest naprawdę interesujące.

Kiedyś to było może i fajnie, bo nie było jeszcze euro. Jeżeli ktoś nie umie grać euro na pvp szkoda, ale i tak uważam, że servery only chn to syf. I nie wiem czym obrażam tu graczy którzy grali w tą gre kiedy to jeszcze był cap 60? bo twierdze, że gra z euro jest lepsza?

nie rozśmieszaj mnie kochanie.

aha i ty napewno grałeś w to od 60 cap mając 8 lat? proszę Cie.

Opublikowano

@up

Kochanie to do swojej dziwki mów smarku. Euro gram lepiej niż ty, mogę postawić all in jak w holdemie. Kiedyś liczyła się zabawa na jobie i tam to było mass pvp, i buildy się uzupełniały, a hybryd było tyle co i full str i full int. Nic nie wiesz o tamtych czasach jak widzę, więc nie kozacz i nie ściemniaj kiedy to nie grałeś.

btw. 8 lat? Człowieku ja studiuję, ogarnij się.

Nowicjusz
Opublikowano

A więc studencie widzę ty masz dużą wiedzę na temat tamtych "cudownych czasów" :) Zakończmy tą rozmowę na tym etapie, bo sprzeczanie mi się z Tobą nie uśmiecha.

btw. All in możesz stawiać, ale nie koniecznie musisz mieć dużo żetonów :)

Nowicjusz
Opublikowano

Chodziło o przenośnie... nie uczą Ciebie na studiach czytać między wierszami?

mała ilość żetonów - możesz mieć mało do zaoferowania.

teraz koniec offtopu.

btw. nie znasz jakiegoś dobrego servera euro/chn cap 90 ewentualnie 80 nie turecki i nie aberd.... jakoś tak.

Opublikowano

Wiem co miałeś na myśli, moim zdaniem natomiast nie spasowało to w tym wypadku, ale nie ważne to jest kompletnie.

Te euro/chn to same tureckie niestety, nie będę podawał konkretnych przykładów, ponieważ na epvp co 5minut są takie serwery. Jeżeli chodzi o dobre i nie tureckie to niestety nie znam takowego. Ardebran się zepsuł, chociaż nie wiem jak jest teraz.

btw. na pseudo studiach (czyt. humanistycznych) to może i uczą, ale u mnie się zajmuje ważnymi rzeczami :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To tak, na serwerze gra mało osób, gra się przyjemnie, jest super klimat old-school, taki jak lubimy.

Na serwerze powstała polska gildia Pretorianss

PM Milf w grze.

Zapraszajcie kolegów, bo warto. Trzeba tylko więcej osób na serwer i będzie super. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ok to i ja się dzisiaj przyłącze do gry :P

I trochę info od Admina:

We have finished the maintanence on the web server. We have a little community for the time being but we think it will grow steadily.

Our beta stage is just a sign for the improvements and we assure you we will keep the character data as is in the final release.

We have not got much to proceed with the final release apart from the website to be honest.

You can communicate with us from here for the time being.

Best,
Tychus

kroko9115679.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...