Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Japońskie show po polsku!

LastJungle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japońce do Japoni, a nie kuhwa będą mnie tu próbować rozśmieszyć swoim durnym poczuciem humoru.

Swoją drogą.. czy to nie dziwne, że anime to też japońskie? Japończyki to jednak mają coś z główką po tym ataku na Hiroszimę i Nagasaki. Mi się chcę płakać jak widzę u mnie w technikum 16-17latków, którzy się jarają filmikami anime no beka :D

photo261314.png

Opublikowano

Japońce do Japoni, a nie kuhwa będą mnie tu próbować rozśmieszyć swoim durnym poczuciem humoru.

Swoją drogą.. czy to nie dziwne, że anime to też japońskie? Japończyki to jednak mają coś z główką po tym ataku na Hiroszimę i Nagasaki. Mi się chcę płakać jak widzę u mnie w technikum 16-17latków, którzy się jarają filmikami anime no beka :D

Nikt Cię tu nie próbował rozśmieszać ich poczuciem humoru. Sam tu wbiłeś i wypisałeś swój dziwny pogląd. Swoją drogą... "Panie, a co mnie to gówno obchodzi?"- świetny cytat Ferdusia ":D"

Opublikowano

19latek oglądajacy anime. Miło mi.

Tak z niuansów, to batsugame(adres strony) oznacza grę na kary(ang. punishment game).

Btw. Show tłumaczone jest bezpośrednio z japońskiego, czy translate z ang?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

19latek oglądajacy anime. Miło mi.

Tak z niuansów, to batsugame(adres strony) oznacza grę na kary(ang. punishment game).

Btw. Show tłumaczone jest bezpośrednio z japońskiego, czy translate z ang?

Tłumaczenie z Angielskiego lub Hiszpańskiego ew. Portugalskiego. Mimo to znamy osoby które posługują się Japońskim i nigdy nie odmawiają pomocy : )

A batsugame.pl - dlatego, iż moją pierwszą koncepcją było tłumaczyć tylko batsu game (pomysł z 2010 roku). Lecz grzechem by było pominąć resztę kąsków jakie nam daje Gaki No Tsukai i Gottsu Ee Kanji.

Opublikowano

Wielkie dzięki za adres do tej stronki, szukałam tych filmików już od dłuższego czasu.

Ta cała seria jest boska i bardzo śmieszna. Japończycy mają genialne poczucie humoru :D

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...