Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HusiekMT2 [Dedyk]

minecraft lolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się nie dowiedziałam.

Dodaj więcej informacji ... Jakie są ulepszacze, Max lvl itp. Popatrz na inne prezentacje i wtedy spróbuj napisać jeszcze raz . Tym razem , aby były informacje .

99523830871009328537.png

Opublikowano

Clienta wrzucony na strone z wysyłaniem 130 kb/s.Dzięki ale nie zagram nie ma nic co przekonuje do tego serwera.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Serwer jaj nie urywa, co raz więcej powstaje tego typu serwerów, takich, które nie mają przyszłości. Nie lubie hejtować, ale ten serwer nie postoi długo, a świadczy według mnie o tym strona na cba.

Opublikowano

hah widać jaki Administrator nie ogar !! omg Nie polecam ,a serwer to porażka jednym słowem.

Gram pod nickiem : Eldorado ,SzalonyOgier ,Fenomen

Czekam na Rescaria.pl !!! ZAPRASZAM SERDECZNIE !!

Opublikowano

Prezentacja zazwyczaj powinna odzwierciedlać to co można znaleźć na serwerze i to co powinno zachęcać do grania, a tutaj co widzę? Nic.

Dodaj system ulepszenia, ssy mapek, jakieś nowości(o ile są), wierzchowce...no wszystko pododawaj.

Już samo lenistwo jakie widać w tej pseudo prezentacji pokazuje co prawdopodobnie znajdziemy na serwie.

Staram się nie wypowiadać negatywnie, no ale tutaj zupełnie nic nie ma, praktycznie zero informacji.

58815786.jpg

Opublikowano

o boze dno. JEszcze ta nazwa omg. prezka nie czytelna itp. co ma mnie zachecic do tego zebym zagral?

edit.

Logowanie: online

CH1: online

CH2: online

Graczy Online: 4

widze ze rekordy bijecie.

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...