Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFP4F

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema odpowiedzcie mi na poniższe pytania:

1.Co lepsze M249 SAW czy PECHENEG?

2.Jaki celownik dodać do powyżej wymienionych broni?

3.Jakie dodatki wybrać do powyżej wymienionych broni?

3.Jaka snajperka jest najlepsza (wybierzcie tylko 1 najlepszą)?

4.Jakie dodatki dodać do tej najlepszej snajperki?

5.Jaką lunete wybrać do tej najlepszej snajperki?

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

Odpowiem na 3, 4, 5.

Według mnie L96 - lufa precyzyjna, vipery, kolba z pakietu JTiger może być i luneta pustynna ze zrzutu. Znajdą się osoby, które doradzą Ci M95; to zależy, czy kampisz, czy grasz agresywnie. Do M95 proponuję zamiast Viperów jakieś na dodatkowe ammo (te, które mają najwięcej, nie pamiętam nazwy), reszta tak samo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

1. Trudno powiedzieć dużo czasu grałem M249SAW (nie duży rozrzut, spoko dmg), PECHENG nie miałem okazji ale podobno większy rozrzut ale też większy DMG (podobna do RPK-74M)
2. M145/M145 Desert -M249 ; PECHENG - Holograficzny,RedDot (m145 będzie tak odrzucało że nic nie będziesz widzieć)

3. Lufa precyzyjna, magazynki viper, kolba nemesis*/thunderbolt/stabilizująca
Trudno mi porównać M249 z pechengiem bo nie miałem w łapach owej broni.

*Kolby nemesis teraz nie kupisz więc albo thunderbolt albo stabilizująca

Opublikowano

1 - pecheneg podobno większe dmg ... SAW dobry jest na daaekie dystanse nawet xD

2 - red-doot czy jakoś tak

3- predator viperki i taktyczna / thunderbot

4 - zaeży o jaką ci chodzi... precyzyjna i viperki do 96 a do m82 to magazynki o duzej pojemności

5 - pustynną

YAY

Opublikowano

odpowiem na 4 ;> L96 jest dobra dla agresywnych snajperów, M95 jest dla kamperów a SKS (chyba tak się nazywa) to nadaje się do nabijania ranked kill(tak to się nazywa?) :P

Opublikowano

1. Pecheng

2. Reddot

3. Te z pakietu z mg36, kolba może inna ale nie sprawdzałem a magazynki mam stinghrej czy jakoś tak

3. L96

4. Dodatki z zestawu z L96 tylko zmień lufe na precyzyjną

5. Pustynna

Opublikowano

Ostrzału?? Chodzi Ci o moździerz? Wydajesz punkty um na ikonkę w lewej kolumnie na samym dole taka lornetka i później w grze klikasz np 5 tam gdzie jest lornetka ta pozniej klikasz prawy chyba namierzasz (jak cyfry są białe to możesz strzelać a jak czerwone to znaczy ze za daleko) i klikasz lewy i przytrzymujesz aż te 5 strzałek się naładuje i koniec :D

Opublikowano

Precka, magazynki obojętne najlepiej vipery albo 4 rzędowe i kolba nemezis jak masz a jak nie to stabilizująca lub thunderbolt.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Aviuma nada rzuca? o.O

odrzut nie jest wcae duży... musisz ogarnąć i tye... przecie to nie sztuka przesuwasz troche myszke i jest xD

YAY

Opublikowano

Ej dajcie mi takie które tylko trochę by rzucało bo Aviuma nadal rzuca i to mocno.

Aktualnie to sa najlepsze dodatki jakie mozna kupic. Jak nie chcesz zeby ci "rzucalo" to zmnien celownik na red dot albo holo, ma mniejszy zoom i nie czuc tak recoila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...