Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się go kupić ?

Co mam kupić ?  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co mam kupi? ?

• Goclever i102
      2
    • Tablet Goclever A73
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić coś na wycieczkę szkolną i nie wiem co wybrać czy laptop Goclever i102 czy tablet Marki np. Manta, Goclever czy inne firmy ważne żeby gry działały. Może ktoś miał z was tego netbooka Goclever ? jeśli miał to proszę powiedzieć czy działają na nim gry przez przeglądarkę internetową ? A od tableta bym wymagał żeby po prostu na nim wszystkie dobre gry działały ;)

Proszę nie pisać żeby dołożyć 200-300zł i będzie lepszy ja potrzebuje go tylko na wycieczkę i do grania w lekkie gry typu Angry Bard

Proszę o szybką odpowiedź ;)

Pamiętajcie żeby nie oceniać pod względem tego że na tym lapku nie wejdzie mocna gra tylko pod względem do moich oczekiwań wobec sprzętów.

Opublikowano

Ale chodzi mi czy będzie działał tu flash player czyli do grania w gry z przeglądarki ;)

Naprawdę niech ktoś coś odpowie potrzebuje tej wiadomości bo mi jest teraz bardzo potrzebny ;)

Opublikowano

Pozdrawiam - tablety z biedronki. Chcieć, czy nie chcieć, to musisz dołożyć, inaczej nie wymagaj chodzenia Angry Birdsów bez zacięć. Podobno mało wymagająca gra, a na procku dual core potrafi ściąć.

" Kąt widzenia zależy od kątu siedzenia"

35605593102358761025.png

by Covver

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...