Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vsro] ClashSro PvP Server Cap 130

Yooko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ClashSro PvP Server

- Na start lvl - 130

- Arabian town baghdad, nowe moby & uniqi w pełni działają

- Skille 130 (chineese & europe)

- Zbalansowane buildy [ Chn ]

- Wszystkie itemki są u npc za 1gold [ nova 14dg ] ... Sun Bronie za Talismany z FGW
- Advance Elixiry ( B) grade za Arena coinsy które można zdobyć z CTF, Areny, i eventu " HAPY "
- CTF, Arena [ Score, Flag ] Dzialają.

- Darmowe silki dla każdego konta - 7000 ( po miesiącu mieli kasować te darmowe silki, ale jak widać są dalej )

- FTP Linki

- Nowe animacje skili [ Euro & Chn ]
- Na Serverze gra okolo 100 - 150 graczy ( na pvp server wystarczająco :P )
- Zapraszamy do polskiej gildi " Brave_Heart " jeżeli będzię ktoś chciał dołączyć pisać w grze do mnie " __Yoken__ lub do _ZYGII_
Server wzięty z epvp

Opublikowano

Ja was się pytam czemu mi jakies bledy wyskakuja po nacisnieciu start a drugie czemu bo sie wylacza silk bo zalogowaniu sie na postac

Opublikowano

musisz pobrać całego clienta. bo tutaj są nowe icony itd, pewnie od tego masz błąd.

Zapraszamy na Server :)(Gildia 31/50). wczoraj odbiliśmy fortece także teraz trzeba będzie bronić.. :P pisać do _Yoken_ lub DideeK

Opublikowano

Tak to jest pvp server, ale tu masz balans zrobiony, np skil w light dodaje 28% ataku, premka 30%, warlock i wizard maja cos takiego ze 15% abs na jakis czas itd. pvp 1 vs 1 ma sens :P bladera da sie ubic, jedynie blader vs blader jest bez sensu :)

Opublikowano

powiem ci że zaczynałem Rogue Warriorem :P teraz gram warriorem clerem .. ogólnie wyrównane są buildy nuker s/s, bower też są niczego sobie także możesz robić taki build który ci się podoba :)

Opublikowano

no, teraz lepiej jest i wiadome ze server nie padnie, jak dodali jakieś donate :D suny będą dodane spowrotem z FGW GM na facebooku napisał 3godziny temu:)

ps. Gildia 41/50 Zapraszam. :D pisac do _YooK_

Opublikowano

Żałosny server. Każdy jeden na pvp to albo blader albo warrior, który jedyne co potrafi to kd lub stun. Nie polecam.

Opublikowano

wszędzie masz stuna u warriora, czy to cap 90 czy 100, 110 -.- blader knocka też ma.. niby spamia kd kb, ale da się przynajmniej ich zabić bo jakieś dmg tutaj jest, nie to co inne 120-130 cap.

Opublikowano

powodzenia z Serv. GM sprzedaje itemy +11 bez immortala reduce adv clean za Real kase bo jak ktos gral na serv to uzna mi racje ze takiego itemu a nawet setu zrobic od kopa :) GM robi wlasne chary i bije sie na pvp i cieszy jape gdyz lata na full sc z IM no i set pro. Powodzenia na servie ( jesli ktos nie wierzy moge podeslac 6 zdjec przedstawiajacych caly set +10+11 clean na email) jbc priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...