Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Poszukuje ] Spam graczy Minecraft

WuZeetPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje takiego spamera jak HLDS Fake.

Moze tak dla osób ktore nie wiedza co to HLDS Fake

HLDS Fake to mały programik który wysyła wiadomość na serwer cs o podanym IP gdzie w 1 sekundzie wchodzi i wychodzi kilka set osób i to powoduje ze na serwerze są lagi.

Teraz moje pytanie czy ktoś z was posiada cos takiego tylko do minecrafta odwdzięcze sie napewno plusem i wielkim respektem u mojej osoby.

Pozdrawiam, szajen

Opublikowano

Na ownserwer bardzo łatwo go zlagować ddosem. OwnSerwer ma bardzo słabe "wymagania" i niektóre serwery nawet przy 5-8 pluginach lagują. Wiem bo sam miałem u nich serwer. Może i kontakt mają miły ale po za tym nic.

Opublikowano

Proponuję najpierw poczytać co grozi za wirtualny atak na serwer.

A skoro nie masz pojęcia jak go wykonać to podejrzewam że tym bardziej nie wiesz jak się zabezpieczyć przed znalezieniem.

Opublikowano

Obeznanie niektórych ludzi na tym forum mnie powala...

Są naprawdę małe szanse na DDoS na serwer, który stoi na OwnServer. Dlaczego?

Bardzo proste. Na jednej maszynie stoi kilkadziesiąt serwerów, a ich maszyny mają najczęściej po 64GB, dodatkowo mają tam takie firewalle, że nie ma szans przeprowadzić skutecznego ataku DDoS, z resztą jest to karalne i grozi za to do 2 lat pozbawienia wolności. ;)

Najprościej wcisnąć im jakiś plugin, który będzie dawał OP po wpisaniu danej ukrytej komendy, albo pobawienie się botami. ;)

5465845486.png

Opublikowano

A mnie Powala to ze ja zadałem pytanie a dostaje jakieś monologi jakie to oni maszyny maja.

Zadałem pytanie jak ktoś ma i moze podać to poproszę jak nie to dziekuje. Proste

Opublikowano

Ale mówimy ci że praktycznie to nie masz szans DDoS'a, jak kolega up napisał ich maszyny mają po 64GB + Grozi to do 2 lat wolności.

Szczerze to ja nie wiem po co ty chcesz zrobić ten DDoS.. Zapewne ci się nie uda, a do tego narobisz se wrogów.

pkgKpWv.png

Baj Mi

Pomóż, I Daj Lajka < 3

Opublikowano

Widać ,że nie liczy się dla Ciebie siła Twojego projektu tylko siła botterów?

Tej maszyny nie położysz zrozum gdyż zobacz jakie ona ma parametry a ty masz zero pojęcia o wysyłaniu pakietów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...