Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z fps'ami wtf

HermanCzolg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od wczoraj w lolu mam średnio 2 fps'y. Myslalem ze to moze 1 rundka mi sie zbugowala , potem wchodze na boty tez mi tnie , dzis patrze , dalej tnie. Oco chodzi z rundy na runde fps'y spadly mi z 150 do 2

Opublikowano

hm wejdz w ustawienia w lolu i daj na jak najmniejsze wymagnia tzn very low

zresetuje ci sie gra i powinno byc wszystko ok albo daj lola do full screan-a bo z tego co wiem w oknie bardziej tnie

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

hm wejdz w ustawienia w lolu i daj na jak najmniejsze wymagnia tzn very low

zresetuje ci sie gra i powinno byc wszystko ok albo daj lola do full screan-a bo z tego co wiem w oknie bardziej tnie

To wlasnie zle wiesz, na full bardziej tnie z tego co mi wiadomo(kolega tak robil i mial wiecej fps'ow w oknie)

A wgl skoro zmiejszyly Ci sie fps'y ze 150 na 2 to napewno nie wina sprzetu tylko to co masz w komputerze. Polecam Ci na poczatek pokombinowac z ustawieniami w lolu, powylaczac zbedne programy, zainstalowac game boostera 3 i napisz czy cos sie zmienilo.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jest w opcjach taka opcja odpowiedzialna za fpsy. Wystarczy dać chyba "benchmark" i fpsy lecą w górę (powinny bynajmniej). Jak logowanie zacznie działać to dam znać gdzie to dokładnie jest.

fiR919k.png

Opublikowano

@up do wszystkich , nie wiem czy to ma cos do znaczenia ale fps mi teraz skacza 1-10 (wczesniej bylo 100-200 i tak duze skoki) ale jak np patrze w 1 miejsce na mapce np na tower'a to nie tnie , jak przesowam myszke zeby nwm zrobic krok , zrobic last hita czy do kolwiek to po przesunieciu sie kamery leci lag i postac sie perfidnie teleportuje ps: Ustawilem z High na very low (grafike) z 2 fps zrobily sie skoki 1-10 :/

Edit : LoL Pbe dziala normalnie , 150 fps ciagle tam mam :/ (reinstalka globala nie pomogla)

Edit 2: Zagralem druga rundke na pbe i tez fps'y spadly do 2 :/

Opublikowano

zmien w grafice fps na stabilne , na standardzie mam 315 a w tf spada mi na 20 , zaś na stabilych cały czas 70

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...