Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catalonia-Metin2

JustNeverForgot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie, Fake. Strona- 0 rankingu , jakies news? item shop ? " pobierz" wgl co ty ja w paincie robiles? -.-.... jak to nie fake to pewnie padnie po 1 lepszym ddosie....

a Prezka?... System ulepszen tylko Woj-.-, gdzie bizu?... gdziee bony?... Gdzie " sprzęt " ... itemy na start?... raty?...jedyna nowość na servie to system energi i te kostiumy? heheheh.... mogłeś się bardziej postarać, było by wiarygodniejsze.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Jak by to była normalna strona i prezka to bym zassał. a tak to jedynie mogę poczekać w temacie na post " Admina tego serva " i pośmiać się z niego ^^.

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

wgl nie ściagaj ten dzieciak rozpier..... mi całego kompa avast skanuje i juz 815 plików zagrożonych więc pozdro znajde go kur.. mac w realu to inaczej z nim pogadam. gówniarz zasrany

Opublikowano

Ludzie nie wpisujcie pasow to jast Fake. Strona zalożona przez cba. do okradania kont. Pozatym jest to KeyLoger.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...