Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w rankedach

Razenexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc :)

Problem jest taki... Mam oczywiscie 30 lvl brakuje mi 1 esencji do run AD a AP mam chyba tylko kilka glifow. Nie gram za dobrze, powoedzialbym, ze nawet nie umiem za bardzo grac. Gram glownie solotop albo jungle. Chcialbym aby ktos pomagal mi w graniu rankedow, udzielil paru rad i wgl mnie troche bardziej podtrenowal. Bede bardzo wdzieczny. Moj nick w grze to: Razexeni. Gdyby znalazl sie ktos chetny to prosze o wyslanie zaproszenia na lolu i napisanie swojego w formie odpwioedzi na ten poat. Naprawde z gory dziekuje ;D

Pisane z telefonu ;P

Opublikowano

Przede wszystkim upewnij się, że znasz proste mechaniki gry. Last hitting, Zoning, Warding, etc. Znajdź kilka tutoriali do tego na youtube.

Jeżeli już to rozumiesz to zacznij oglądać streamy żeby zrozumieć jak powinna wyglądać gra, co warto/nie warto robić, jakie itemy kupować i kiedy, etc.

Streamy na topa:

Wingsofdeathx - Najlepszy stream do nauki. Tłumaczy dokładnie co należy zrobić w danej sytuacji, objaśnia swoje item buildy, wraca do swoich błędów i mówi, co mógłby zrobić lepiej żeby nie zginąć.

Voyboy - Gra agresywnie różnymi postaciami, tłumaczy co robi.

Streamy na jungle:

XJ9 - Cholernie dobry w solo q, czasami tłumaczy swoje ruchy (zależy od humoru).

Saintvicious - Mało tłumaczy, ale beka w chuj.

Jak chcesz pomocy z runami czy czymkolwiek to pisz na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...