Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spodnie dresowe podobne do "PROSTO'wych"

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahoj. Chciałem sobie kupić jakieś dresowe spodnie, ale nie wiem skąd kupić po ludzkiej cenie. Wszedłem sobie na sklep PROSTO, ale jak zobaczyłem cenę, to wybuchłem śmiechem. A więc chcę zaciągnąć wiedzy skąd i od kogo kupić dresy, żeby przy "przyjemnej" cenie były również dobre jakościowo. Szukam czegoś mniej więcej w tym stylu: 1288.02.-00.jpgPS: I coś na wielkiego ludzia, dwumetrowiec wita xD

7m9a.png

Opublikowano

240 zł za spodnie to mało. Za mniej niż 200 zł nie kupisz dobrych spodni dresowych, a o jeansowych już nie wspomnę.

Może poszukaj coś "byle jakiego" za 10 zł w sklepie z odzieżą używaną?

Opublikowano

240 zł za spodnie to mało. Za mniej niż 200 zł nie kupisz dobrych spodni dresowych, a o jeansowych już nie wspomnę.

No chyba cię mocno pokurwiło. Kupuję jeansy za 100 zł i śmigam w nich cały rok. Te za 200+ to jakieś pozłacane czy ki chuj?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No chyba cię mocno pokurwiło. Kupuję jeansy za 100 zł i śmigam w nich cały rok. Te za 200+ to jakieś pozłacane czy ki chuj?

Cały rok w jednych spodniach? Boże...

Opublikowano

Cały rok w jednych spodniach? Boże...

240 zł na spodnie to mało? Boże...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

240zł za spodnie to mało? Jak za dobre jeansy, które przez cały rok i dłużej są zdatne do użytku płacę 80-120zł. No, chyba, że rodzice rozpieszczają, to i majtki za 4 stówy są "plebsowe" :rolleyes:.

Na targu byłem i same worki zamiast spodni xD, a w odzieży używanej kupuję raz na jakiś czas skórę jak się trafi coś ciekawego.

7m9a.png

Weteran
Opublikowano

Zawsze możesz iść na bazar i kupić takie same bez loga prosto za 30zł 

Tak, tylko na bazarze kupisz spodnie dresowe z zawartością bawełny maks. 10%..

Przecież nie płacisz JEDYNIE za samo logo..

Wejdź sobie na jakiś sklep typu:

odziejsie.pl, stars-shop.pl

I poszukaj podobnych spodni, czasami mają również promocje, to może Ci się uda taniej kupić takie spodnie jakie tutaj pokazałeś.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

100zł za jeansy to i tak dużo. Ja za jeansy płacę po 40-50zł i chodzę w nich po 2-3 lata. Nie rozumiem fenomenu markowych ubrań.

P.S. Nie, nie ubieram się w sklepach z odzieżą zachodnią(chociaż w sumie czasami się zdarza), tylko w sklepikach bazarowych albo w małych odzieżówkach.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

kupisz dresy ja w diversie kupiłem za 100zł i trzymają się zarąbiście jeszcze są ciepłe i wgl. polecam na allegro poszukać bo tam też znajdziesz , nie wiem jaki problem w tym masz o.O

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Od siebie polecam dresy z everlasta.

Za 80-90zł masz spodnie dresowe - nie kulkują się (mam je już z 3miechy i widze), wygodne :3

co do Amenokyune

Jebnij sie w czoło chłopczyku :)

graphic.png

Opublikowano

35407_3481_500_Tu-Sie-Jebnij.jpg

Opublikowano

Ja całe życie chodziłem w spodniach z bazarku, bo nie miałem bogatych rodziców. Komuś nie podoba się to trudno, ale 240 zł za spodnie to przesada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...