Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Który ;x

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do Was pytanie kogo byscie mi mogli polecic z nizej wymienionych bohaterów i dlaczego bo mam dylemat kogo wybrac oczywiscie nagradzam lajkami ,a wiec :

- Morgana

- Warwick

- Lux

- Heimerdinger

- Lee

- Graves

- Trundle (zaciekawil mnie )

Opublikowano

to zalezy jakim czempionem gra Ci sie dobrze jakie sa Twoje upodobania : ) wolisz tankow magow czy damage dealerow

Opublikowano

Gram wszystkim zeby mi sie nie znudzilo po jakims czasie gram top.mid i adc supportami nie lubie za bardzo a postac nie moze byc nudna ani za latwa

Opublikowano

a ja polece lux

jest to midder, solo jak i support

ma slowa przy czym odrazu aoe

klatka

tarcza - jedna z lepszych z gry

ult jest czymś niesamowitym. dmg i bardzo niski cd daje możliwość nawet farmienia tą umiejętnoścą

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Jeśli jeszcze nie kupiłeś to ja polecę Ci Gravesa :P

Plusy:
- posiada dash, który pozwala na ściganie lub uciekanie przed przeciwnikami, a także zwiększa szybkość ataku
- potrafi oślepić i spowolnić przeciwnika swoim "granatem dymnym" (ciekawa mechanika, przeciwniki stojąc w granacie dymnym nie widzi nic poza jego obrębem)
- Q i R skill to umiejętności obszarowe

Minusy:
- aby w pełni wykorzystać potencjał zadawanych obrażeń skilla Q należy praktycznie stać przy przeciwniku co naraża Gravesa na ataki
- średni zasięg autoataku i przeciętne obrażenia przy ostrożnej grze (na maksymalny zasięg)
- wysoko "manożerna" postać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...